UFC

Max Holloway nakon pobjede poručio: ‘I dalje sam tu!‘, obratio se i kritičarima

Max Holloway 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Holloway je noćas dokazao da itekako ima što za reći, a obratio se i svima onima koji su ga otpisivali cijeli tjedan

Noćas je Max Holloway pokazao kako i je i dalje jedan od najboljih boraca u perolakoj kategoriji. Nakon skoro 10 godina je Arnold Allen doživio poraz, a prekinut mu je i fenomenalan niz pobjeda. Holloway je svima koji ga osporavaju dokazao da su u krivu, što je i govorio kroz cijeli ovaj tjedan.

Nakon pet fantastičnih rundi Holloway je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Iskustvo borbe na pet rundi mu se pokazalo bitnim faktorom protiv jako dobrog protivnika, a nakon borbe je poručio da je i dalje tu:

‘‘Osjećam se odlično čovječe, osjećam se odlično. I dalje sam ovdje, razumijete? Ljudi, rekao sam vam da sam i dalje ovdje. Dobri ste onoliko koliko je dobra vaša zadnja borba. Slušao sam istu stvar ponovno i ponovno. Slušao sam da će Allen biti tip koji će slomiti moju vilicu, koji će me završiti, govorili su mi da sam prespor i prestar, tako da sam htio pogoditi i biti pogođen‘‘, rekao je Holloway na press konferenciji.

‘‘Ja sam se samo smijao na komentare da sam star i da će mi brada biti testirana. Pola tih tipova koji pričaju nemaju ni dana borbe u svom životu tako da nemaju pojma. Tako je kako je. Dolazim iz svijeta gaminga gdje tipovi pričaju još veća sr**a, ali na kraju dana, to je sve u redu‘‘, objasnio je Max.

Jedan od fanovima omiljenih boraca je ipak svima zatvorio usta i pokazao kako njegovo vrijeme još uvijek nije prošlo. Za sada se ne zna koji je njegov idući korak, a spominjao je i prelazak u laku kategoriju.

Linker
26. travanj 2024 20:00