UFC

Max Holloway prevezen u bolnicu nakon teških ozljeda iz meča

 Max Holloway

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Oba borca su zaradila ozljede zbog kojih će morati pauzirati neko vrijeme

Bivši UFC prvak i jedan od najomiljenijih boraca u MMA sportu sada je već po treći puta poražen od Australca. Nakon dvije vrlo izjednačene borbe u kojima je pobjeda mogla otići na bilo koju stranu, Volkanovski je sada konačno potvrdio da je bolji borac i ovaj put uvjerljivo porazio Hollowaya.

U drugoj rundi Holloway je zaradio gadnu posjekotinu iznad lijevog oka, a ta ozljeda otežavala mu je borbu sve do samoga kraja. Na kraju je završio sav krvav, a odmah nakon proglašenja pobjednika prevezen je u bolnicu kako bi mu se sanirale ozljede. Iako je borbu izgubio, Hollowayu se mora odati priznanje što je barem išao naprijed i riskirao batine za razliku od Cannoniera koji je izgledao kao da samo želi dočekati sudačku odluku pa makar izgubio.

"May Holloway je apsolutna zvijer. Mislim da sam svima sada pokazao da želim ostati u Octagonu što je dulje moguće. Također želim biti aktivan. Želim se popesti u kategoriju iznad i postati prvak u dvije kategorije. Charles, tko god da osvoji na kraju taj pojas, ja dolazim i borim se protiv njega." - izjavio je Volkanovski na pobjedničkom intervjuu ispred Joe Rogana.

Prvak je također zadobio gadnu ozljedu; smatra da je slomio ruku tijekom druge runde. To bi ga moglo odaljiti neko vrijeme od treninga, pa isto tako i od borbi. Tako da će morati proći još neko izvjesno vrijeme prije nego li dobije priliku postati dvostruki šampion.

Linker
22. travanj 2024 07:14