UFC

Maycee Barber laktovima i udarcima iz partera stigla do pete pobjede u nizu!

 Maycee Barber  

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Sada je definitivno u top 10 borkinja divizije

Vidjeli smo i četvrti prekid u četiri borbe glavnog dijela programa (ubrojali smo ovdje i prekid radi uboda u oko). Još samo da Josh Emmett i Ilia Topuria doprinesu atraktivnim završecima i imat ćemo jedan od rijetkih evenata gdje je 100% borci s glavnog dijela programa okončano prekidima.

Nakon što je uvjerljivo uzela prvu rundu, u drugoj rundi imali smo prilike vidjeti izmjene udaraca, u kojima je Ribas izvukla deblji kraj. Nakon što je završila na podu, Ribas je krenula po gležanj, no Barber ju je ubrzo otresla i uzela gornju poziciju.

Tada je Barber krenula sa serijom udaraca iz gornje pozicije, pa onda i sa laktovima završiti svoju protivnicu. Po mnogima je ovo bio možda prerani prekid, ali Barber je sada na petoj uzastopnoj pobjedi unutar UFC-a. "The Future" si je ovom pobjedom zacementirala mjesto u top 10 izazivačica divizije.

Maycee Barber je u ovu borbu ušla s nizom od četiri uzastopne pobjede unutar UFC organizacije, među kojima je pobijedila i neka respektabilna imena kao što je Jessica Eye. Njena protivnica Amanda Ribas je sjajno startala UFC karijeru kada je upisala četiri uzastopne pobjede, no trenutno je u šarenom nizu od dvije pobjede i isto toliko poraza.

Linker
30. travanj 2024 05:07