UFC

Maycee Barber želi revanš protiv Alexe Grasso: ‘Za pojas ili ne, iduću želim nju‘

 Maycee Barber

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
U svakoj borbi sve više napreduje

Sinoć je Maycee Barber upisala petu pobjedu u nizu, i to kakvu. Za razliku od posljednje četiri koje su došle odlukama sudaca, od kojih njih dvije podijeljenim odlukama, ovoga puta Maycee Barber odlučila je izaći iz komfor zone i odlučnije grabiti prema prekidu. Tako je Amanda Ribas izdržala tek rundu i pol prije nego je serijom udaraca i laktova Barber natjerala suca da borbu zaustavi.

Posljednji poraz Barber je doživjela početkom 2021. godine protiv Alexe Grasso jednoglasnom sudačkom odlukom, a sada očajnički želi osvetiti taj poraz. Alexa je postala prvakinja u trećem mjesecu ove godine nakon što je prekidom pobijedila dugogodišnju vladaricu perolake kategorije, Valentinu Shevchenko. Revanš između Valentine i Alexe zakazan je za rujan (9. mjesec) ove godine, a izgleda da Barber nije briga hoće li se boriti za pojas ili ne; ona samo želi osvetu.

"Ovo sam već nekoliko puta rekla i opet ću ponoviti; Obrani li Alexa pojas protiv Valentine ili ne, ja samo želim taj revanš." - rekla je Barber na konferenciji za MMA Junkie nakon velike pobjede protiv Amande Ribas.

Iako su neki sumnjali u kvalitetu Maycee Barber nakon diskutabilnih sudačkih odluka koje su mogle otići na bilo koju stranu, ona je odlučila ne ostavljati više odluke u rukama sudaca.

"Svaki put kada uđem u kavez idem po prekid. Konkurencija je sve bolja, a ja želim u borbi doći u situaciju kada sama sebi moram reći da nemam drugog izbora nego završiti protivnicu." - zaključila je Barber.

Linker
02. svibanj 2024 02:20