UFC

Mayra Bueno Silva dodatno nagrađena za rijetko viđeni ‘submission‘ nad Holly Holm, evo tko je još osvojio bonus

 Mayra Bueno Silva vs. Holly Holm 

 Handout/Getty images/Profimedia
Borcima će dodatna zarada sigurno dobro doći, a svi dobitnici su ga definitivno i zaslužili

Noćašnja UFC on ESPN 49 priredba nije previše privukla pažnju fanova, ali s razlogom. Priredbu su predvodile Holly Holm i Mayra Bueno Silva, a u tom ‘‘main eventu‘‘ je Bueno Silva slavila protiv bivše prvakinje. Iako priredba nije bila nešto zbog čega se vrijedilo buditi noćas, ipak smo vidjeli zanimljiv ‘‘submission‘‘ u režiji Bueno Silve.

Upravo je za taj ‘‘ninja choke‘‘ Bueno Silva kući otišla s dodatnih 50 tisuća dolara. Bio je to bonus za performans večeri, ali ono što je još bitnije, izgleda da ćemo imati borbu za titulu. Odmah nakon meča je prozvala Juliannu Penu koja je izazov prihvatila, tako da je sada na potezu UFC.

Francisco Prado je također kući odnio 50 tisuća dolara za performans večeri, a on se borio protiv Ottmana Azaitara. Prado je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi, a taj lakat iz okreta je savršeno iskoristio drugi put nakon što je prvi pokušaj promašio. Drugi je sjeo i bacio Azaitara na pod, a udarcima je Prado završio posao.

Bonus za borbu večeri odnijeli su Jack Della Maddalena i Bassil Hafez. Della Maddalena ovog mjeseca nije imao sreće s protivnicima, a Hafez je debitant koji je meč prihvatio samo pet dana ranije. Hafez je u prvoj rundi dao sve što je mogao i uzeo prvu rundu, dok je treću čisto uzeo Jack. Sve se svodilo na tu drugu rundu koju su dvojica sudaca dali Jacku, iako se s odlukom neki ne slažu. Borba je svakako bila jako dobra te su borci zasluženo dodatno nagrađeni.

Linker
24. travanj 2024 10:12