UFC

Unatoč porazu u posljednjem nastupu, Julianna Pena želi titulu: ‘Ja sam najopakija mama na svijetu, Mayra je držačica tampona‘

Julianna Peña

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Ne samo da je Pena izgubila od Nunes u svom posljednjem nastupu, nego je u potpunosti deklasirana i osramoćena u tom nastupu

Prošlog je tjedna Mayra Bueno Silva došla do najveće pobjede u svojoj karijeri, a bivšu prvakinju Holly Holm je svladala nesvakidašnjim ‘‘ninja chokeom‘‘. S obzirom na to kakvo je ime svladala i na koji način, teško joj se može poreći da bi ona mogla biti sljedeća kandidatkinja za napasti titulu.

Svjesna je toga i Julianna Pena, koja je odlaskom Amande Nunes ‘‘dobila krila‘‘. Iako je poražena u svom trenutno posljednjem nastupu, smatra kako će ona napasti upražnjenu titulu i to upravo protiv Bueno Silve.

‘‘Mislim da je sve to smiješno. Ja sam ovdje još od samog početka, odnosno od 2013. godine. Tada je divizija počela. Jedna ili dvije dobre pobjede? Ne, ja sam prva žena koja je osvojila ‘TUF‘. Ja sam prva mama prvakinja, ja sam prva koja je završila nekoga tko nije izgubio punih sedam godina. Na ‘TUF-u‘ sam ih sve završila, a ona govori da nisam imala nikakve dobre borbe‘‘, rekla je Pena u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Izgubila sam jednu borbu, 7-1, dobila dijete, vratila se i opet bila u stanju osvojiti svjetsku titulu. I onda ona opet govori kako sam imala dvije dobre borbe u cijeloj karijeri. Mislim, ja sam doslovno najopakija majka svih vremena, a Mayra je moj najveći fan i držačica tampona za Amandu Nunes‘‘, dodala je.

Ne samo da je Pena izgubila od Nunes u svom posljednjem nastupu, nego je u potpunosti deklasirana i osramoćena u tom nastupu. No tko zna, možda se UFC-u svide ove stvari koje priča pa joj na temelju toga ponovno daju napad na titulu.

Linker
23. travanj 2024 03:32