UFC

Mayra Bueno Silva spremna je za okršaj protiv Julianne Pene: ‘Smiješna je i prepala se, prebit ću je‘

 Mayra Bueno Silva

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Raquel Pennington je također kandidatkinja za titulu u bantam kategoriji, no ovakvim atraktivnim finišem je Mayra Bueno Silva vjerojatno izborila svoje mjesto u borbi za titulu koja je trenutno bez vlasnice

Proteklog je vikenda Mayra Bueno Silva došla do definitivno najznačajnije pobjede u svojoj karijeri. Bivšu prvakinju Holly Holm je pobijedila ‘‘submissionom‘‘ koji se praktički nikad ne viđa u kavezu, a radi se o ‘‘ninja chokeu‘‘. Iako na prvu nije izgledalo obećavajuće, Holm je tapkala i tako Mayri otvorila put ka napadu na titulu.

Odmah nakon njene pobjede se javila i Julianna Pena koja ju je prozvala da se bore za titulu koja je ostala bez vlasnice nakon što se Amanda Nunes umirovila, a izgleda da ćemo i gledati okršaj za titulu jer Bueno Silva nema ništa protiv.

‘‘Ona se prepala. Smiješna je. U redu, volim te Julianna, ali prebit ću te. Prebit ću te. Pogledaj samo moje borbe, a pogledaj onda svoje. Nitko ne bi gledao borbu između nje i Pennington za titulu. Ja sam sretna, ne znam ni što de događa danas. To je Holly Holm, čovječe. Jako sam emotivna, zahvalna sam za svoj život i tim‘‘, rekla je Bueno Silva nakon borbe.

‘‘Bog mi je rekao da ću pobijediti ovu borbu. Jako vjerujem u Boga. Cijeli ovaj tjedan sam se je**no bojala Holly, plakala sam. Nisam vjerovala u sebe. No kad sam pobijedila, nisam mogla vjerovati. Sve mi se to vrtjelo po glavi‘‘, dodala je.

Raquel Pennington je također kandidatkinja za titulu u bantam kategoriji, no ovakvim atraktivnim finišem je Mayra Bueno Silva vjerojatno izborila svoje mjesto u borbi za titulu koja je trenutno bez vlasnice. Julianna Pena s druge strane dolazi iz poraza od Amande Nunes, te je pitanje hoće li ju odmah gurnuti u meč za titulu.

Linker
27. travanj 2024 04:20