UFC

McGregor bijesan na UFC zbog UFC 269 najave: ‘Prodajete PPV porazom čovjeka na jednoj nozi‘

Conor McGregor

 screenshot (YouTube, UFC)
Irac je vrlo ljut na svoje poslodavce zbog korištenja nemile scene s kraja njegove posljednje borbe

Proteklog vikenda UFC je u javnost pustio prvu službenu najavu UFC 269 priredbe, koju će predvoditi borba Charlesa Oliveire i Dustina Poiriera za titulu UFC prvaka lake kategorije. Dio u kojem se predstavlja Poiriera kreće s posljednjom scenom njegove srpanjske borbe protiv Conora McGregora, odnosno padanjem Irca na pod i bolnom grimasom na njegovom licu. Svi se sjećate da je u borbi doživio lom noge, zar ne?

Pomalo neočekivano, UFC je u svrhu promoviranja Poiriera odlučio iskoristiti tu scenu, za što je bilo odmah jasno kako McGregoru neće niti malo dobro sjesti. Njegov napad na poslodavce bio je očekivan.

"Jesi li to jedini njegovi pogođeni udarci iz te borbe koje imate? On je krenuo naprijed dok sam ja bio na jednoj nozi. Smeće! Taj jedan prizor, a sve ostalo vam je očito za kantu za smeće. Stavili ste me u ovaj promotivni video u pozadinu kao tamnu, bogatu i zlu sjenu. Sve da biste prodali PPV", napisao je Conor na Twitteru, prije nego je tu objavu po običaju obrisao.

Mnogi će se, neovisno o tome kakvo mišljenje o McGregoru imaju, složiti da je UFC s ovim možda pretjerao, budući da McGregor trenutno ne igra apsolutno nikakvu ulogu u nadolazećoj borbi.

Poirier se mogao već ranije boriti za spomenutu titulu, ali je odabrao odraditi tu treću borbu protiv McGregora pa je vjerojatno to razlog zbog čega je baš taj trenutak uvršten u promo. Jer spomenuti trenutak je bio onaj kad smo svi bili svjesni što iduće slijedi za "Diamonda". Ukoliko on osvoji titulu, nitko se ne bi začudio da dođe i do četvrte njihove borbe pa koliko god svi bili svjesni da McGregor nema apsolutno nikakve reference da bi se za titulu borio. Ali, svi znamo da kod njega vrijede neki potpuno drugi kriteriji.

UFC 269 održava se za točno mjesec dana, 11. prosinca, i svi mu se podosta jako veselimo.

Linker
16. travanj 2024 09:13