UFC

McGregor čeka rezultate 'ključnog testa', pojavila se i izjava svjedoka koji je opisao događaj

Conor McGregor
 Vladimir Astapkovich / Sputnik via AFP
Conor McGregor još neko vrijeme neće moći mirno spavati...

Slučaj u kojem je bivši UFC-ov prvak optužen za seksualno uznemiravanje još je uvijek aktivan, a prema informacijama kojima raspolažu brojni britanski i američki mediji, čekaju se rezultati "ključnog fizičkog testa", ali i pregled raznih snimki koje bi mogle otkriti što se točno prije nekoliko dana dogodilo na Korzici.

Iako McGregorovi predstavnici tvrde da je Irac nevin i da se ovdje radi bezobraznom "maltretiranju", za nekakvu konačnu potvrdu morat ćemo se svi skupa strpjeti još malo.

"Ključni fizički testovi su provedeni na osumnjičenom, ali rezultate istih ćemo znati tek nakon vikenda. Ti testovi su rutinske prirode i provode se nakon ovakvih incidenata, ali potrebno je određeno vrijeme kako bi se sa sigurnošću mogla otkloniti svaka sumnja", prema pisanjima The Suna, ali i brojnih drugih medija, rekao je u nedjelju izvor blizak istrazi.

Odgovorni u ovim trenucima pregledavaju i razne snimke od kojih bi neka mogla poslužiti kao dokaz u ovom slučaju.

"Moguće je da je incident snimljen. Radi se o vrlo prometnom mjestu oko kojeg su posvuda postavljene kamere. Također, mnogi su turisti snimali videe i hvatali fotografije svojim mobitelima tako da i s njima moramo razgovarati", dodao je izvor.

Otočki mediji navode i da je France 3 Corse televizija razgovarala s osobom koja je svjedočila događaju, a navodno se radi nekome tko je blizak ženi koja je prijavila McGregora.

"Prema svjedoku koji je iste večeri razgovarao s podnositeljem žalbe i kojeg smo uspjeli ispitati, McGregor je u pratnji svojih tjelohranitelja navodno izložio svoje intime dijelove mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu", stoji u izvještaju France 3 Corse televizije.

Isti izvor rekao je da je događaj "šokirao ženu koja je u Calviju bila na odmoru sa svojim mužem", ali i da ne zna je li McGregor napao navodnu žrtvu.

Conor je, podsjetimo, nakon ispitivanja pušten na slobodu te čeka konačni rasplet ovog slučaja.

Linker
23. travanj 2024 20:50