UFC

McGregor ipak otkazao jučer najavljeni meč: ‘Želim to odraditi, ali savjetovano mi je drugačije‘

Conor McGregor
 SPOT-Stoianov/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia
Najpopularniji borac svijeta zatražio je kasniji datum za ovaj zanimljivi okršaj

Iako smo jučer prenijeli najavu iz irskih medija kako će Conor McGregor 11. rujna odraditi boksački meč u invalidskim kolicima, to se spomenutog datuma ipak neće dogoditi. Podsjećamo, irski borac trebao je nastupiti u Dublinu, a suprotstavio bi mu se Al Foran, irski komičar poznat po njegovim imitacijama.

Meč humanitarnog karaktera jučer je najavljen putem Twitter profila organizatora, a danas je Conor putem iste društvene mreže svoj nastup bio prisiljen demantirati.

"Momci, datum u rujnu je prerano za mene. Još uvijek se oporavljam. Moji liječnici i fizikalni terapeuti su mi savjetovali da odustanem. Rani listopad je najranije što mogu, no također studeni i prosinac. Ne mogu biti siguran oko datuma, no svakako sam za taj meč. Molim vas, čekajte me!", napisao je Conor, time potvrdivši kako želi odraditi spomenuto.

U vremenu je pojavio i poster u obliku karikature, koji je Conora oduševio te samo dodatno motivirao da uistinu želi sudjelovati. Karikaturu je objavio organizator i sudionik glavne borbe priredbe, Stevo Timothy, komičar u invalidskim kolicima.

Koliko god Conor poželio biti aktivan i s nogom u gipsu te prije nego što i krene na rehabilitaciju, to očito neće baš biti tako lako izvedivo. Hoće li ga organizatori čekati? Gledajući koliko bi samo njegovo prisustvo pomogli svrsi, ne treba čuditi ako se na to odluče.

Linker
25. travanj 2024 14:51