UFC

McGregor ismijava Fergusona: ‘Lice bi mu prošlo pod McDonaldsov ‘chicken nugget‘‘

Conor McGregor

 TASS/ddp USA/Profimedia
Čini se kako je Irac uživao prateći sinoćnju UFC-ovu priredbu

Težak poraz pretrpio je Tony Ferguson u sinoćnjoj borbi protiv Michaela Chandlera. ''El Cucuy'' se nadao vratiti na pobjedničke staze, ali nešto se pitalo i Michaela Chandlera, koji je ''front kickom'' brutalno nokautirao Fergusona početkom druge runde.

Nikada ''El Cucuy'' nije tako brutalno nokautiran, a Chandler se nakon dva poraza, vratio na pobjednički kolosijek. Usporene snimke i kadrovi trenutka u kojem je Chandlerovo stopalo odsjelo na bradi Fergusona, brzo su postali viralni.

Uistinu je zastrašujuć efekt koji je taj udarac ostavio na licu Tonyja Fergusona i uopće ne čudi činjenica da je jednostavno ostao bez svijesti. Conor McGregor na zanimljiv je način dočekao fotografije tog trenutka, a putem Twittera pokušao je na humorističan način prokomentirati taj kadar, ali dojam je kao da zapravo ismijava ''El Cucuyja''.

''Da ovo izvučete iz McDonaldsove vrećice, umočili biste to u umak i pojeli bi bez razmišljanja. Nema dileme. Prošlo bi pod McDonaldsov chicken nugget. To je ludo'', napisao je McGregor, a zatim je dodao ''tvit'' u kojem je priložio fotografiju ''Chicken McNuggetsa''.

Aktivan je Conor bio cijele večeri na svom Twitter profilu, a odgovorio je i na prozivku Charlesa Oliveire.

''Nisam siguran želim li skidati kilažu. Uživam biti građen poput hladnjaka. Osjećam da se želim boriti na ovoj kilaži. Ali volio bih se boriti s Brazilcem, 100 posto. Volim Brazil i neporažen sam u mečevima s Brazilcima. Morat ću malo razmisliti.'', napisao je Conor.

Iako je ''Notorious'' u seriji od dva poraza zaredom i daleko je od svojih najboljih dana, Irac je i dalje ''vruća roba''. Gotovo da ne postoji MMA borac koji se ne želi boriti s njim i dojam je kako nikad neće ponestati zainteresiranih za obračun s Conorom McGregorom.

Linker
26. travanj 2024 06:50