UFC

Tony Ferguson odgovorio na McGregorove prozivke: ‘Dolazim po tebe i tvoju ekipu!‘

Tony Ferguson

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘‘El Cucuy‘‘ je ljutito reagirao na McGregorove ‘‘tvitove‘‘ kojima je ismijavao Fergusona

Puno podrške dobio je Tony Ferguson nakon četvrtog uzastopnog poraza. Michael Chandler brutalno je nokautirao ''El Cucuyja'' početkom druge runde, a Fergusonu se poraz klasičnim nokautom dogodio prvi put u karijeri.

Nikad Tony nije bio u lošijem nizu i njegova karijera strmoglavo ide ka dolje. Međutim, borci poput Chandlera i Charlesa Oliveire svjesni su njegove veličine te su mu iskazali podršku putem društvenih mreža, ali i na konferencijama za medije.

Jedan od onih koji očito ne poštuje Fergusona jeste Conor McGregor. Irac je na svom Twitter profilu dijelio fotografije Fergusonova lica u trenutku kad je bio pogođen Chandlerovim ''front kickom'', a što je točno McGregor pisao o Fergusonu te kakve je pošalice zbijao, možete pročitati OVDJE.

Tony Ferguson dok je bio u naletu te dok je važio za ponajboljeg borca lake kategorije na svijetu, nerijetko je prozivao McGregora. Do meča nikad nije došlo, ali animozitet među njima i dalje postoji. ''El Cucuy'' nije dobro podnio McGregorove ''tvitove'' te mu je poručio.

''Ahhh, evo moje kujice. Idući puta me označi (u objavi). Dolazim po tebe i tvoju ekipu. McNugget ostaje uz tebe lažnjaku. Ne možeš podnijeti da više nisi ono što si bio, lopove. I dalje nemaš muda, McNuggetu. Vidjet ćemo se uskoro, dolazim po tvoje zlato.'', poručio je ''El Cucuy''.

Ferguson je samo jedan u nizu brojnih zainteresiranih za meč protiv McGregora. Charles Oliveira, Michael Chandler, Kamaru Usman, Khamzat Chimaev, samo neka su od imena koja bi se rado obračunala s ''Notoriousom''. Tko će biti sretnik kad UFC zavrti to ''kolo sreće'', trenutno je teško za prognozirati. Ono što je sigurno, jeste činjenica da McGregora čeka veliki povratnički meč.

Linker
24. travanj 2024 11:47