UFC

McGregor još jednom napao Khabiba: ‘Tvoj otac nije mogao vjerovati kako sam savladao Cerronea‘

Conor McGregor vs. Donald Cerrone 
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Nije Conor McGregor mogao bez reakciju na posljednju izjavu Khabiba Nurmagomedova

Conor McGregor jedan je od onih koji teško mogu ostati bez reakcije ako ga netko od njegovih najvećih rivala spomene. Posebno ako se tu radi o Khabibu Nurmagomedovu, koji je to prije par dana napravio. Zapravo, Khabib je uzeo Conora kao primjer, odnosno kao paralelu dok je davao svoj komentar posljednjeg nastupa Joea Alda. Smatrajući da Aldo nije dosegao još jednom svoj "prime", Khabib je rekao:

"Na koji je on način to pokazao? Dobio je batine kad se borio protiv Petra Yana, zar ne? Čovjek odradi jednu borbu i svi se odmah raspričaju. Kad je Conor McGregor savladao Donalda Cerronea, izgledao je poput lava. Kad se bori protiv boljih boraca, izgleda poput uplašene kokoši. Borbe protiv top boraca pokazuju tvoju vrijednost. Vrijednost ruske nogometne reprezentacije će se vidjeti protiv Hrvatske, a ne protiv Malte."

Kako se tu radi o vrlo impresivnoj izvedbi Irca, koju je odradio u siječnju prošle godine, ujedno njegovoj trenutno posljednjoj pobjedi, najpopularniji borac svijeta vrlo je osjetljiv na istu. To je i dokazao objavom na Twitteru, kojom se referirao na Khabibovu izjavu.

"Ovaj tip još uvijek nešto govori? Još jedna konferencija za medije? Srao si u gaće od Cerronea cijelu svoju karijeru. Tri puta si se povukao iz borbe protiv njega. Tvoj otac, Bog mu sačuvao dušu, nije mogao vjerovati svojim očima kako sam ja pobijedio Cerronea. Pokazao si nedostatak poštovanja Cerroneu, a onda i Joseu Aldu? A ti si pobjegao. Zašuti", napisao je Conor, time se prisjetivši činjenice da je danas pokojni Abdulmanap Nurmagomedov tu borbu gledao.

Ovog puta mnogi bi se mogli složiti s Ircem, budući da je Aldo svojom izvedbom protiv Pedra Munhoza oduševio gotovo sve koji su borbu gledali, a Khabib je drugačijeg mišljenja od njih. Isto tako, kako se ovog puta radi o objavi u kojoj nije napao nikoga osim Khabiba, istu nije obrisao.

Khabib inače često komentira druge borce, a već ranije je pokazao kako mu nije problem iste rangirati, odnosno neke smatrati lošijima od drugih ili nekima protiv kojih drugi borci ne mogu pokazati svoju pravu vrijednost. Iako on to ne radi na neki "zločesti" način, sigurno ima onih koji se na tako nešto mogu uvrijediti. Prije svih Conor McGregor, kojem teško pada zapravo svaki Khabibov spomen njegovog imena.

Linker
26. travanj 2024 04:48