UFC

McGregor poručio Brownu da dolazi po njegov rekord, ovaj mu odgovorio: ‘Borit ćemo se za njega‘

McGregor i Brown

 Instagram (conor Mcgregor, Matt Brown)
Bez obzira na to što gotovo sigurno nikad nećemo gledati okršaj između Browna i McGregora, zanimljivo je vidjeti kako je Matt na marketinški savršen način odgovorio popularnom Ircu

42-godišnji Matt Brown proteklog je vikenda došao do nove pobjede, a odmah je u prvoj rundi nokautirao Courta McGeea i tako sustigao Derricka Lewisa u rekordu od najviše nokauta u UFC-ovom kavezu. Taj broj je 13, a kada uzmemo u obzir Brownove godine, to djeluje još impresivnije.

Ovom pobjedom Brown se vratio na pobjedničke staze jer je u meču prije toga izgubio od veterana Bryana Barberene podijeljenom odlukom sudaca. Vjerojatno nije postojao bolji načim za to nego da uz sve to dođe i do fantastičnog rekorda, ali postoji jedan borac koji ga želi sustići.

To je dakako Conor McGregor, a on je na svom Twitter profilu napisao:

‘‘Matt Brown sa 42 godine života drži rekord od najviše nokauta u UFC-u, sa svojih 13 nokauta. On i ‘The Beast‘ Lewis su sada izjednačeni. Ja imam osam nokauta u UFC-u i imam 34 godine. Dolazim po ovaj rekord‘‘, napisao je Conor.

Brown mu je kratko odgovorio:

‘‘Borit ću se s tobom za njega.‘‘

Iako ima 42 godine, Brown je u subotu u potpunosti opravdao svoj nadimak ‘‘Immortal‘‘. Iako je McGee također u poznim borilačkim godinama, onakav nokaut jednim udarcem je uistinu impresivno za vidjeti.

Bez obzira na to što gotovo sigurno nikad nećemo gledati okršaj između Browna i McGregora, zanimljivo je vidjeti kako je Matt na marketinški savršen način odgovorio popularnom Ircu. Conora sad čeka ‘‘TUF‘‘ i Chandler, a za Browna se i dalje ne zna.

Linker
03. svibanj 2024 00:24