UFC

(FOTO) McGregor se vratio u dvoranu, trenira unatoč gipsu na nozi

Conor McGregor
 PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia
Samo dva tjedna nakon teške ozljede s UFC 264 priredbe, Conor McGregor ponovno je u dvorani

Način na koji je doživio poraz u svojoj trećoj borbi protiv Dustina Poiriera, ujedno drugi poraz od istog borca u nizu, djelovao je na Conora McGregora drugačije nego bilo koji do sada. Bijesan zbog svega što se dogodilo, Irac je već na podu Octagona najavio kako će se brzo vratiti te kako njihova priča neće završiti kao trilogija.

Odmah iduće jutro, McGregor je operiran te je krenula rehabilitacija koja neće biti jednostavna. Uostalom, lom noge nikad nije nešto što treba shvaćati zdravo za gotovo. Dana White je najavio da će, kad bude spreman, dobiti priliku ponovno se boriti protiv istog protivnika.

U međuvremenu je Conor odlučio pokazati koliko je motiviran. Iako mu je noga još uvijek u gipsu te s njom ne može raditi apsolutno ništa, Irac se vratio u dvoranu te je odlučio trenirati prema prilagođenom programu, ovisno o tome koliko mu trenutno stanje dozvoljava. Time se pohvalio serijom fotografija na Instagramu uz motivirajuću poruku.

"Život se ne sastoji od toga što nam se dogodi. Nego od toga kako se mi nosimo s tim što nam se dogodi. Idemo time, Bog vas blagoslovio. I dalje radim", napisao je Conor.

Ipak, očito je kako je za njega ova godina, što se tiče borbi, završila te će ostati rezultatski najlošija u njegovoj karijeri, odnosno 0-2 uz dva poraza prekidom.

Mnogi smatraju kako Conoru nakon svega što je stekao nedostaje motivacije da bi bio dobar kao tijekom svog uspona prema UFC vrhu. No, isto tako je moguće da mu sve što se posljednje dogodilo tu motivaciju vrati. Djelovao je frustriran i bijesan, kao da mu više nije stalo do ničega osim do potvrde kako je bolji borac od Poiriera. A takav bi mogao ponovno biti opasan, no prvo je potrebno u potpunosti se oporaviti.

Linker
25. travanj 2024 13:53