UFC

(FOTO) Posjekotina na licu TJ-a Dillashawa iz bližeg izgleda još gadnije

TJ Dillashaw
 Screenshot
Kroz puno problema prošao je TJ Dillashaw tijekom borbe protiv Coryja Sandhagena

Sam je TJ Dillashaw priznao kako mu je povratnička borba, koju je proteklog vikenda odradio protiv Coryja Sandhagena, jedna od najtežih u cijeloj borilačkoj karijeri. Razlog toga nije samo dvije i pol godine vremena koje je proteklo između dvije borbe nego i dvije ozljede s kojima se kroz gotovo punih 25 minuta morao nositi.

Ozljeda koljena otežala mu je posao, budući da nije mogao hrvati, a ona druga ozljeda stvarala mu je probleme s vidnim poljem. Nju je doživio tijekom druge runde, a radi se o posjekotini točno iznad oka. Mjesto je bilo nezgodno za odmah sanirati i TJ je do kraja borbe imao problema.

Sad se pojavila fotografija koja nam otkriva o kakvoj je posjekotini bilo riječ te zašto je stvarala tolike probleme. Vrlo lako možemo vidjeti njenu dubinu i zapravo je sreća TJ-eva da nije krvario još jače, jer bi u tom slučaju borba možda bila prekinuta i to na njegovu štetu.

Uspio se bivši prvak sa svime izboriti i doći do pobjede vrijedne skorašnje nove borbe za titulu prvaka. Tamo bi mu protivnik trebao biti Aljamain Sterling ili Petr Yan, a termin bi trebao doći otprilike početkom proljeća iduće godine. Do tada se TJ stigne oporaviti od operacije kojom će riješiti ozlijeđeno koljeno. Što se tiče posjekotine, ona će biti sanirana unutar par dana. Nakon što borba završi, ista više nije problem.

Linker
19. travanj 2024 07:55