Ostalo

Joe Rogan želi gledati borbu između McGregora i Perryja u boksu golim šakama: ‘To bi bilo ludilo‘

Perry i McGregor

 Bkfc
Iz dana u dan su sve manje šanse da se Conor vrati i u UFC, tako da je teško govoriti o boksu golim šakama

Nakon što je Mike Perry porazio Lukea Rockholda na BKFC-u, u ring mu je odmah ušao i Conor McGregor te s njim odradio i sučeljavanje. Mnogi su odmah počeli špekulirati o tome kako bi se ta borba i mogla organizirati, no sve je pomalo palo u zaborav početkom ‘‘TUF-a‘‘ i dolaskom loših trenerskih rezultata popularnog Irca.

Jedan od onih koje ta borba zanima je svakako i Joe Rogan. UFC-ov komentator je rekao kako apsolutno želi gledati kako se Perry i McGregor tuku golim šakama, a također smatra kako bi ta borba privukla veliku gledanost.

‘‘Ukoliko bi se on uistinu odlučio to učiniti… Ako bi mu UFC na bilo koji način dao zeleno svjetlo da to učini, iako ne mogu zamisliti da će se to ikada dogoditi. Ali ako se dogodi… Ako se dogodi borba golim šakama između njih dvojice, ta borba bi bila je**no ludilo. Conor ima i dobre udarce nogama, zna sve raditi. No, da se nekako odluči raditi boks golim šakama, Isuse Kriste, znate li koliko bi to bilo veliko? Ludo‘‘, rekao je Rogan u svom podcastu dok mu je gostovao upravo Perry.

‘‘Hodao je cijelo vrijeme okolo i onda došao i stao pred mene. Ja sam također stao pred njega. To bi značilo da mu je to u tom trenutku bilo dopušteno, a ja sam ga odmah prozvao s poštovanjem‘‘, rekao je Mike.

Iz dana u dan su sve manje šanse da se Conor vrati i u UFC, tako da je teško govoriti o boksu golim šakama. Još nije ušao u USADA-in program, tako da je borba s Chandlerom pod velikim upitnikom.

Linker
26. travanj 2024 08:34