UFC

(FOTO) McGregoru sinoć uručena velika čast, Irac je dobio crni pojas u brazilskom jiu-jitusuu!

McGregor dobiva crni pojas

 Instagram (conor Mcgregor)
Ostaje nam samo za vidjeti hoće li se i kada McGregor vratiti u UFC. USADA-in protokol testiranja traje pola godine i odavno je trebao biti u njemu ukoliko se želio boriti do kraja ove godine, no to još nije učinio

Preko dvije godine su prošle od posljednjeg nastupa popularnog Conora McGregora i teške ozljede koju je doživio u posljednjem okršaju protiv Dustina Poiriera, a misterij njegova povratka i dalje nije riješen. Irac još uvijek nije pristupio USADA-inom programu testiranja, iako tvrdi da će se vratiti u dvanaestom mjesecu borbom protiv Chandlera.

Hoće li to uspjeti isposlovati ćemo vidjeti kroz par mjeseci, ali djeluje kao da je McGregor u treningu. Ne znamo radi li se o pravom kampu, no sigurno je da se vratio u nekakav trening. Sinoć je Conoru ukazana velika čast, odnosno njegov trener John Kavanagh mu je uručio crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu.

‘‘Dobio sam crni pojas sinoć od svog trenera, prijatelja i mentora, Johna Kavanagha. 20 godina teškog rada! Hvala ti Johne za sve ovih godina, isto kao i svim mojim timskim kolegama kroz ovo nevjerojatno jiu-jitsu putovanje! Hvala vam svima od cijelog srca! Crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu, wow! Slava Bogu i Heliu! Bit ću u kimonu sutra, Helio, obećavam i ne mogu dočekati!‘‘, napisao je McGregor na svom Instagram profilu.

Iako je poznat kao ‘‘stand up‘‘ borac, izgleda da je Kavanagh uvidio kvalitete u McGregorovoj igri na parteru pa mu je odlučio ukazati ovakvu čast. Crni pojas u BJJ-u nije mala stvar, a to se vidi i po McGregorovom oduševljenju.

Ostaje nam samo za vidjeti hoće li se i kada McGregor vratiti u UFC. USADA-in protokol testiranja traje pola godine i odavno je trebao biti u njemu ukoliko se želio boriti do kraja ove godine, no to još nije učinio.

Linker
01. svibanj 2024 14:29