UFC

Merab Dvalishvili prihvatio Sandhagenove prozivke: ‘Aljo je kralj kategorije, ali ja ju želim počistiti‘

Merab Dvalishvili

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Smatra da je Sandhagen odličan meč za njega, no pitanje je hoće li se Dana složiti jer mu je već prijetio zbog izbjegavanja napada na titulu

Proteklog je vikenda Cory Sandhagen pružio malu školu MMA-a Marlonu Veri, no ukoliko pogledate samo sudačku odluku, to se ne čini tako. Dva suca su čisto bodovala u korist Sandhagena što je i ispravno, no treći je očito gledao negdje drugo te je borbu bodovao u korit ‘‘Chita‘‘.

Kako god, bitno da Sandhagen nije oštećen za pobjedu, a nakon što mu je ruka podignuta prozvao je Meraba Dvalishvilija rekavši kako sumnja da je on najbolji borac u kategoriji koji je van razgovora za titulu. Na to se javio i sam Dvalishvili koji je prihvatio prozivke:

‘‘Volio bih taj meč jer bi to bilo odlično. On je borac na jako visokom nivou. Sada će biti rangiran vjerojatno na trećem mjestu tako da bih se volio boriti s njim. Sterling je moj prijatelj. On je prvak s razlogom, a ja bih volio počistiti kategoriju. Želim novi izazov. Prozvao me je i ima smisla. Volio bih se boriti s njim kad god‘‘, rekao je Merab za ESPN.

‘‘On je dobar, jako dobar tehničar, ima odličan rad nogu, jiu-jitsu i sve ostalo. Čak iako sam pobijedio Yana i Yan je pobijedio njega, ne podcjenjujem ga. On je opasan i odličan borac, a to je dokazao pobijedivši čvrstog Veru. Volio bih se boriti s njim‘‘, dodao je.

Na kraju su ga pitali da prognozira skorašnji meč između Sterlinga i Cejuda, na što je odgovorio da će Sterling dominirati i na nogama i u hrvanju. Rekao je da poštuje Cejuda iako ga Aljo ne voli, no tvrdi da je Sterling kralj bantam kategorije s razlogom.

Koliko će dugo Merab moći izbjegavati napad na titulu, trebali bi smo saznati vrlo brzo.

Linker
19. travanj 2024 21:18