UFC

‘Mi smo borci, pustite nas da se borimo!‘: Pogledajte reakcije boraca na prekid meča Prochazke i Pereire

Jiri Prochazka vs. Alex Pereira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ne treba Pereiri ništa oduzimati jer bi ionako sigurno pobijedio nakon onakvog udarca, no možda je meč ipak trebalo pustiti još koju sekundu

Alex Pereira noćas je ispisao povijest i postao prvom osobom u povijesti koja je u UFC-u uzela pojaseve u srednjoj i poluteškoj kategoriji. Veliki je to uspjeh, pogotovo kada se u obzir uzme koliko malo mečeva ima u MMA-u općenito.

Borba nam je isporučila ono što smo i očekivali, a to je beskompromisna akcija od samoga početka. Jiri je svojim neortodoksnim i čudnim stilom prijetio Pereiri, dok je Alex disciplinirano radio ono u čemu je najbolji što ga je ultimativno i dovelo do pobjede.

Međutim, brzo su krenule rasprave oko toga je li meč prekinut prerano ili ne. Prochazka je u kavezu mirno prihvatio poraz i rekao da je prekid bio u redu, no puno je onih koji se s tim neće složiti, pogotovo jer je meč za titulu u pitanju. Pogledajte neke reakcije boraca na noćašnji prekid:

‘‘Sranje prerani prekid! Marc Goddard je to učinio ponovno! Mi smo borci, pustite nas da se borimo!

‘‘Ovo je bio preuranjen prekid‘‘

‘‘U ovakvoj borbi, pustite nas da umremo unutra. Taj prekid je bio užasan‘‘

‘‘Marc je jedan od apsolutno najboljih. Ali, morate pustiti situaciju da se odvije do kraja. Pogotovo u borbi ove veličine‘‘

‘‘Mislim da je bio preuranjen prekid, moram vidjeti što se dogodilo na podu! No svejedno čestitke POATANU‘‘

Linker
28. travanj 2024 03:43