UFC

Michael Bisping: ‘Chito‘ Vera je po prirodi borac koji kreće sporo, to ga je košalo protiv Sandhagena‘

Marlon Vera vs. Cory Sandhagen

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sandhagen je oduševio implemetirajući hrvanje u svoju taktiku, dok smo ga uglavnom gledali kao stand-up borca ranije

Odličan nastup je imao Cory Sandhagen proteklog vikenda protiv ‘‘Chita‘‘ Vere, a svladao ga je podijeljenom odlukom sudaca. Tko god je gledao meč bit će mu jasno da to nema veze s realnošću i da Coryjeva pobjeda ne može biti čišća, no jedan je sudac jednostavno loše bodovao meč.

Ono što nismo očekivali od Sandhagena jest hrvanje, ali on ga je implementirao i više nego odlično. Michael Bisping je na to dodao da je ‘‘Chito‘‘ inače po prirodi borac koji dosta sporo ulazi u mečeve, ali ga je to koštalo protiv Sandhagena:

‘‘Marlon Vera je krenuo polako kao i uvijek. On je po prirodi borac koji kreće dosta sporo, a to ga je protiv Coryja dosta koštalo. Gledajte, ne oduzimam ništa od Sandhagena, on je bio jednostavno senzacionalan i to je jasno od početka. Silio je rušenja od samog početka, jako dobar i pametan plan. On je jako sofisticiran borac, nametnuo se ‘Chitu‘ od početka‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘U prve dvije runde Sandhagen je bio osjetno ispred. Mislim da je bio 120 udaraca naspram 30, nešto tako. To je Veru koštalo meča, sporo je krenuo. Trener ga je pitao je li sve u redu s njim, je li OK. Marlon je nakon svega rekao da se osjećao ravno. Oživio je u trećoj rundi. Pravio je nešto više pritiska i počeo je pogađati neke udarce‘‘, dodao je.

Cory Sandhagen je tako došao do velike pobjede nakon koje je odmah prozvao Meraba Dvalishvilija, a on je s oduševljenjem dočekao te prozivke. Merab je ranije rekao da želi počistiti kategoriju, ali da je njen kralj i dalje Sterling.

Linker
21. lipanj 2024 02:37