UFC

Michael Bisping je uzbuđen oko meča između Pimbletta i Fergusona: ‘Gledat ćemo najboljeg Paddyja ikad!‘

Paddy Pimblett

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Pimblett si u nikojem slučaju ne bi smio dopustiti poraz od Fergusona, čovjeka koji ima šest poraza zaredom

Svojim nastupom protiv Jareda Gordona u dvanaestom mjesecu prošle godine, Paddy Pimblett nije uvjerio borilačku javnost da je toliko dobar borac kakvim ga UFC nastoji prikazati. Realnost je takva da je taj meč izgubio, no suci su mu poklonili pobjedu u tom bliskom meču.

Tom se prilikom i ozlijedio, a zatim i završio na operaciji gležnja od koje se oporavljao do nedavno, a vraća se u dvanaestom mjesecu ove godine protiv legende Tonyja Fergusona. Michael Bisping je jako uzbuđen oko Paddyjevog povratka u kavez, a osim toga predviđa i da ćemo tada gledati najbolju verziju Paddyja Pimbletta do sada.

‘‘Baš je imao godinu dana van kaveza, imao je i operaciju gležnja. Sigurno je imao i malo vremena za sebe. Kako će to sve sada utjecati na njega? Ovo je moje viđenje – mislim da to neće negativno utjecati na njega. Bit će potpuno suprotno, mislim da ćemo vidjeti najbolju verziju Paddyja Pimbletta ikada‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘U posljednje je vrijeme bio poprilično tih. Pustio je da se cijela prašina oko njega malo slegne. Koji je bolji način da se vrati nego da to bude u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a sve to protiv legendarnog UFC-ovog imena?‘‘, dodao je.

Pimblett si u nikojem slučaju ne bi smio dopustiti poraz od Fergusona, čovjeka koji ima šest poraza zaredom. Ukoliko se želi probiti ka jačim imenima lake kategorije, Ferguson je obavezna pobjeda i test koji mora proći. U slučaju poraza će se puno toga samo reći, tako da jedva čekamo UFC 296.

Linker
07. svibanj 2024 05:32