UFC

Michael Bisping kritizirao Stricklandovog trenera: ‘Želite Cannoniera jer vam je on lakša borba‘

Michael Bisping

 Screenshot (youtube, Michael Bisping)
UFC-ova će svakako biti zadnja, a sve vodi ka tome da će Adesanya odmah dobiti revanš

Žučna se rasprava trenutno vodi u borilačkim krugovima. Tema je, dakako, zaslužuje li Israel Adesanya dobiti instantni revanš protiv Seana Stricklanda. Neki će reći da zaslužuje zbog svega što je do sada napravio kao prvak srednje kategorije, dok će drugi reći da ovoga puta pojas nije ni obranio kad ga je vratio od Pereire, a od strane Stricklanda je uvelike izdominiran.

Jedna je stvar jasna, a to je da bi se Strickland sada htio okrenuti ka drugim borcima. Jedan od njih je svakako i Jared Cannonier, a Michael Bisping ga je zbog toga kritizirao jer, kaže, to mu je lakša borba:

‘‘Stricklandov trener želi da sljedeći izazivač bude Jared Cannonier. Kaže da će UFC učiniti ono što želi, ali da smatra da Jared mora biti sljedeći iz puno razloga. Po njemu je on prvi izazivač i još je pobijedio Stricklanda u prošlosti, i to podijeljenom odlukom sudaca. Rekao je i da ima stvari koje žele ispraviti u drugoj borbi‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Nemojte me shvatiti krivo, gospodine Nicksick. Govorite da ga želite jer je bila podijeljena odluka, ali meni se čini da ga želite jer je lakša borba. Znam da ovo zvuči uvredljivo prema Cannonieru, ali nije. Samo želim reći da su već imali jako blizak meč‘‘, dodao je.

UFC-ova će svakako biti zadnja, a sve vodi ka tome da će Adesanya odmah dobiti revanš. Nicksick je neki dan također rekao da će prihvatiti ako im to ponude, tako da se tu ne radi o nikakvom izbjegavanju.

Linker
18. travanj 2024 09:12