UFC

Stricklandov trener tvrdi da ga je Adesanya nahvalio: ‘Rekao mi je da sam spasio Stricklandov život‘

Eric Nicksick i Francis Ngannou

 Instagram (eric Nicksick)
Sada nam vrlo vjerojatno slijedi revanš između njih dvojice, a Dana White je već nekoliko puta rekao da ga Adesanya zaslužuje

Veliko nam je iznenađenje priredio Sean Strickland na UFC 293 priredbi kada je svladao Israela Adsesanyu. Nije bilo puno onih koji su predviđali ovakav rezultat, a i na papiru je Adesanya bio dosta velik favorit. Nije to impresioniralo Stricklanda koji ga je deklasirao.

Eric Nicksick, Stricklandov trener, rekao je kako ga je nakon meča Adesanya nahvalio. Nicksick tvrdi da je Adesanya pohvalio njegove trenerske vještine, ali mu je i rekao kako je spasio Stricklandov život:

‘‘Izzy i ja smo cool. Nemam nikakvih problema s čovjekom, ništa osim poštovanja za njega i njegov tim. Bio je to lijep trenutak s njim zbog cijelog tjedna i tenzija koje idu između boraca i timova. Ja ne sudjelujem u takvim stvarima, to nije moj posao. Ja ne pokušavam prodati borbu. Ja pokušavam riješiti ime koje je ispred mene. Zagrlio me je, malo smo i pričali o Francisu i borbi u Saudijskoj Arabiji‘‘, rekao je Nicksick u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Prva stvar koju mi je Izzy rekao jest da sam spasio život Stricklandu. Pitao sam ga kako, a on mi je rekao da sam pročitao sve što je pokušao. Rekao mi je da kada god je pokušao nešto učiniti, čuo je mene kako vičem Stricklandu. Volim Izzyja, volim njegov stil, bilo je lijepo imati takav trenutak s njim‘‘, dodao je.

Sada nam vrlo vjerojatno slijedi revanš između njih dvojice, a Dana White je već nekoliko puta rekao da ga Adesanya zaslužuje. S obzirom da nije obranio pojas nakon što ga je vratio od Pereire, dosta je upitna takva odluka.

Linker
28. travanj 2024 00:29