UFC

Michael Bisping upozorava Pimbletta: ‘Tony Ferguson je luđak, on nije lagan meč za nikoga‘

Tony Ferguson 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ostaje nam samo za vidjeti kakav će se Ferguson pojaviti u ovom meču, no moramo priznati da bi bio užasno lud scenarij da dođe tamo i pobijedi Pimbletta

Bez obzira što je u lošem nizu od šest poraza i što više nije ni približno u svojim najboljim danima, Tony Ferguson još uvijek ne odustaje od svoje MMA karijere. Neki dan su se pojavile vijesti kako ga je UFC upario s Paddyjem Pimblettom, te je dojam da je ‘‘El Cucuy‘‘ idealan protivnik za Pimbletta u ovom trenutku.

Da se radi o Fergusonu iz najboljih dana, ovu borbu vjerojatno ne bi smo ni gledali. Jasno je da to više nije ni sjena nekadašnjeg ‘‘El Cucuyja‘‘, no Michael Bisping svejedno smatra kako ga se ne smije otpisati:

‘‘Puno ljudi po društvenim mrežama piše sranja o ovoj borbi, a ja to ne razumijem. Paddy ‘The Baddy‘ je upravo došao s operacije gležnja, tako da mu se mora dati kredibilnog protivnika. Tony Ferguson je lud i divljak. On je borac, čovječe. Doslovno morate završiti Tonyja Fergusona ako želite zaustaviti da ide prema vama. Nema odustajanja kod tog čovjeka. 39 godina, primio puno štete, ali isto tako ima puno iskustva‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Tony Ferguson nije lagan protivnik za nikoga, nikome on nije lagan meč. Međutim, izgubio je šest borbi zaredom, te ukoliko Paddy sad pobijedi, svi će pričati da je pobijedio tipa sa šest poraza u nizu. Također će govoriti da je triput zaredom bio završen‘‘, dodao je.

Ostaje nam samo za vidjeti kakav će se Ferguson pojaviti u ovom meču, no moramo priznati da bi bio užasno lud scenarij da dođe tamo i pobijedi Pimbletta. Takvo nešto samo Ferguson može pružiti.

Linker
06. svibanj 2024 14:59