UFC

Jiri Prochazka otkrio tko je započeo subotnji sukob: ‘Stajao je pored mene i odjednom je postao agresivan‘

Jiri Prochazka

 Screenshot (youtube, Helen Yee Sports)
Našalio se da ga je spasio

UFC 276 priredba je u subotu ponudila mnoštvo dobrih borbi i uzbuđenja, no nisu sva bila isključivo u kavezu. Naime, već smo pisali da je došlo do sukoba između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera, a o tome više pročitajte OVDJE.

Sve do danas je ostalo nejasno o čemu se zapravo radilo, odnosno nije se znalo tko je sukob započeo i zbog čega. Prvak poluteške kategorije, Jiri Prochazka je bio u samom centru događanja, sjedio je točno pored Dustina na priredbi.

Naravno, prvom prilikom su ga pitali tko je kriv za sukob, na što je Jiri odgovorio: ‘‘Ja sam bio tamo najbliži, bio sam odmah pored Dustina i počeo je biti agresivan, počeo je ružno dovikivati Michaelu Chandleru i onda su počeli razgovarati. Ništa iznenađujuće za mene, ali ja sam ih spasio. Gledali smo ih i tip iz UFC-a ih je pokušao smiriti‘‘, rekao je kroz smijeh Jiri.

Na pitanje je li Poirier prvi započeo sukob, Prochazka je odgovorio da jest. Oba borca su trenutno u top 5 na službenoj rang ljestvici. Poirier je u posljednjoj borbi izgubio od Charlesa Oliveire ‘submissionom‘, dok je Chandler brutalno nokautirao Tonyja Fergusona i tako si zacementirao poziciju u top 5.

S obzirom da su borci počeli ‘zakuhavati‘ priču između njih dvojice, postoji mogućnost da će se upravo jedan protiv drugoga boriti u neko skorije vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 13:40