UFC

Michael Chandler o Makhachev-Poirier meču: ‘Ne volimo se, ali to nije razlog zašto mislim da će izgubiti‘

Michael Chandler 

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Ima hrvanje i prednost u veličini te znam da će ga uspjeti dokrajčiti. To je borba za titulu u kojoj on ima više prednosti‘

UFC-ov borac Michael Chandler priprema se za svoju najveću borbu u profesionalnoj karijeri u kojoj će se suočiti s Conorom McGregorom na UFC-u 303 u lipnju ove godine. Njegova borba s McGregorom planira se za kategoriju do 77 kilograma.

Glavna borba večeri na "cardu" bit će za naslov u lakoj kategoriji između aktualnog prvaka Islama Makhacheva i bivšeg privremenog prvaka Dustina Poiriera. Chandler je u nedavnom intervjuu podijelio svoje mišljenje o tome kako bi mogla završiti borba između njih dvojice. Nada se da ako iz borbe protiv „Notoriousa“ izađe s trijumfom automatski dobiva šansu za izazvati pobjednika.

“Makhachev ima hrvanje, snagu i prednost u veličini, ako sam iskren mislim da će ga uspjeti dokrajčiti. To je borba za titulu u kojoj on ima više prednosti", podijelio je Chandler na Instagramu.

Chandler i Poirier već su se borili, a završilo je njegovim porazom predajom u trećoj rundi na UFC-u 281. Bivši Bellatorov prvak nikada se nije borio s Makhachevom te kaže da to ne utječe na njegovo predviđanje.

"Poirier i ja imamo povijest. Ne volimo se i skroz mirno spavam s tim saznanjem. Poirier je jako dobar, ali kako se to kaže, islam ima svoje trikove i mudru igru”, zaključio je Chandler.

Linker
26. travanj 2024 03:33