UFC

Michael Chandler poručuje fanovima: ‘Dva su razloga zbog kojih morate kupiti ‘PPV‘ za meč između Conora i mene‘

Michael Chandler

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iskusni američki borac složio je dva moguća scenarija

Michael Chandler jako dugo čeka meč protiv Conora McGregora. Još prvom polovicom prošle godine najavljeno je kako će Chandler i McGregor biti glavni treneri u sklopu ‘‘The Ultimate Fighter‘‘ showa, a kasnije te godine trebali su se međusobno obračunati.

Iako je ta sezona ‘‘TUF-a‘‘ odavno završila, McGregor i Chandler još uvijek nisu ukrstili rukavice. Svašta se događalo tijekom cijelog tog perioda. McGregor je ponekad izjavljivao kako ga Chandler ‘‘ne zanima‘‘, prozivao je druge borce, a postojala je opravdana sumnja da se Conor nikada neće vratiti u kavez. Chandler je puno riskirao čekajući.

‘‘Iron‘‘ je mogao odraditi nekoliko mečeva u tom periodu, ali odlučio je čekati najveći mogući meč koji trenutno može odraditi. Čini se da će mu se čekanje isplatiti, jer Dana White krajem prošlog tjedna službeno je najavio meč između Chandlera i McGregora.

UFC 303 event je na kojem će se obračunati McGregor i Chandler, a 29. lipnja (šesti mjesec) gledat ćemo njihov okršaj. Sjajne brojke trebao bi postići taj event, jer McGregor kao najveća MMA zvijezda vratit će se u kavez nakon gotovo tri godine izbivanja iz istog. Njegov povratak fanovi silno iščekuju i mnoge zanima u kakvom izdanju će se pojaviti ‘‘Notorious‘‘. Gostujući u MMA Houru, Michael Chandler naveo je razloge zbog kojih bi fanovi trebali kupiti ‘‘PPV‘‘.

‘‘Kao što sam rekao i kao što ću sada reći - svi moraju kupiti ovaj ‘PPV‘, jer jedna od dvije stvari će se dogoditi. Prvi mogući ishod je da Conor odradi uspješan povratak i da to bude najveći povratak u povijesti borilačkih sportova, a on upiše pobjedu i bude ‘natrag na konju‘. Nakon toga će dobiti ogromnu borbu, bilo to za ‘BMF‘ pojas ili za titulu u lakoj kategoriji, možda i u velteru, nešto će se dogoditi. To je prvi scenarij.

Ali puno izgledniji scenarij jest onaj u kojem ću ga ja rastaviti i to će biti posljednji put da gledate Conor kako se bori. Ovo bi uistinu mogao biti posljednji put da ga gledate.‘‘, zaključak je Michaela Chandlera.

Teško se ne složiti s Chandlerom. Izgubi li Conor u ovom meču, stvarno je teško očekivati njegove nove nastupe. Međutim, porazi li Conor svog protivnika, njegovo samopouzdanje vinut će se u nebesa, a Conoru će se otvoriti mnoštvo fantastičnih opcija u lakoj ili velter kategoriji.

Vrijeme će pokazati koji scenarij ćemo gledati.

Linker
21. travanj 2024 22:39