UFC

Michael Chandler odbio Tsarukyanove prozivke: ‘Zanima me samo ‘TUF‘ i Conor McGregor‘

Michael Chandler 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Istaknuo je kako nikad nije gledao borbe Armana Tsarukyana ni Mateusza Gamrota, ali isto tako ne želi izražavati nepoštovanje

Michael Chandler je jedan od onih boraca koji na svoju adresu često prime dosta prozivki. Najnoviji slučaj je bio kada je Arman Tsarukyan prozvao Chandlera i zatražio borbu s njim, no izgleda da taj meč nikad nećemo gledati jer Chandler ima drugačije planove.

‘‘Hej, Michaele Chandleru. Vrijeme je da braniš svoju poziciju u poretku. Najniži borilački IQ u kategoriji protiv predstavnika nove generacije MMA-a. Nećemo se vidjeti na vrhu.‘‘, poručio je Tsarukyan prošloga tjedna na svom Twitter profilu.

No, Chandler je nedavno gostovao u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu kod Michaela Bispinga gdje su ga pitali hoće li prihvatiti taj meč, no Chandler je otkrio da ga zanima samo Conor McGregor.

‘‘Nisam mu odgovorio jer ga nikad nisam ni gledao kako se bori. To nije izraz nepoštovanja. Znam da se borio protiv Mateusza Gamrota, a nisam nikad gledao ni Gamrotove borbe. Cijenom ga što me prozvao, to je točno ono što bih ja učinio na njegovom mjestu. Ali ne hvala, čovječe. Ja sam ovdje da pričam o Conoru i ‘TUF-u‘. Stvarno mislite da se brinem oko Armana Tsarukyana čije se prvo slovo prezimena ne izgovara?‘‘, rekao je Chandler.

Iako u UFC-u ima samo dvije pobjede i to protiv Dana Hookera i Tonya Fergusona, Chandler visoko kotira i dosta je tražen od strane drugih boraca. Dugo se govorilo kako će on biti McGregorov suparnik u novoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a kasnije se počelo pričati kako će to biti Ferguson.

S obzirom da Ferguson nije u dobrom stanju u posljednje vrijeme, vjerujemo da bi većina Conora puno radije gledala protiv Chandlera. Još uvijek nije otkriveno tko će stajati nasuprot Conoru, ali je dosta izgledno da će to biti Chandler.

Linker
23. travanj 2024 23:45