UFC

Michel Pereira ima dogovoren sljedeći meč, za manje od mjesec dana opet gledamo lude akrobacije Brazilca

Michel Pereira

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Nakon impresivne pobjede u Rio de Janeiru, Pereiri vrlo brzo dolazi sljedeći izazov

Michel Pereira se brzo vraća u akciju nakon impresivne pobjede na UFC 301 priredbi. Prošli vikend u Rio de Janeiru je na vrlo atraktivan način zaustavio Ihora Potieriju gušenjem giljotinom. Ovaj Brazilac koji je poznat po svojim ludim akrobacijama u kavezu već ima dogovoren idući meč, i to samo mjesec dana kasnije.

Više osoba upućenih u planove UFC promocije potvrdilo je za MMA Fighting da će Pereira odraditi meč protiv Romana Dolidzea na UFC Louisville priredbi 8. lipnja koja se održava u ‘KFC Yum!‘ centru. Eurosport je prvi obznanio objavu ove borbe.

Gruzijski majstor grapplinga, Dolidze, je prvotno trebao nastupiti na UFC-u 302 tjedan dana ranije, ali je povreda ruke spriječila Anthonyja Hernandeza da uđe u meč protiv Gruzijca. 35-godišnji Dolidze je napredovao u srednjoj kategoriji nakon što je upisao četiri uzastopne pobjede. U 2022. godini je stvarno zasjao nakon što je ostvario tri pobjede prekidom - nad Jackom Hermanssonom, Philom Hawesom i Kyleom Daukausom. Međutim, sada se pokušava vratiti nakon dva uzastopna poraza od Marvina Vettorija i Nassourdinea Imavova.

Pereira, koji je trenutno na impresivnih osam uzastopnih pobjeda, izgledao je senzacionalno otkako je prešao iz velter kategorije u srednju kategoriju. Atraktivni Brazilac ima omjer 3-0 u UFC-ovoj kategoriji do 84 kilograma, s tri pobjede prekidom u samo malo više od tri minute ukupnog boravka u oktogonu. U svom posljednjem nastupu na prošlotjednom događaju UFC 301, Pereira je zaustavio Potieriju za samo 54 sekunde.

Samo mjesec dana nakon, čeka ga novi test.

Linker
15. svibanj 2024 23:14