UFC

‘Gledao sam ga kao prijatelja i trening partnera, ali on očito ne razmišlja tako‘: Michel Pereira odbio je meč protiv Romana Dolidzea

Michel Pereira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sjajni Brazilac pojasnio je zašto se ne želi boriti protiv opasnog Gruzijca

Isti dan nakon što smo vam pisali o sljedećem nastupu Michela ‘‘Demolidora‘‘ Pereire, donosimo vijest kako od tog meča vjerojatno neće biti nitaš. Prema ranijim vijestima, Pereira i Dolidze trebali su se obračunati 8. lipnja (šesti mjesec) u Kentuckyju, ali Michel Pereira odbacio je te tvrdnje.

‘‘Nisam pristao na taj meč. Taj tip (Dolidze) svakog dana trenira sa mnom u UFC-ovom Performance Instituteu i Xtreme Couture dvorani. On je pristao na meč, ali ja nisam. Smatram da nije došao trenutak da se borim s njim. Ako je on pristao, to je njegov problem. Bio sam iznenađen jer je prihvatio taj meč. U mojoj glavi, on je trening partner i prijatelj. Očito da on mene ne gleda na isti način.‘‘, otkrio je Pereira putem Instagrama.

U nastavku svog obraćanja, Pereira je pojasnio kako nema problem boriti se protiv boraca s kojima trenira, jer mnoštvo je trening partnera koji mu predstavljaju potencijalne protivnike. No, problem leži u prekratkom roku za pronalazak nove dvorane u kojoj bi se spremao za meč. Pereira se ne želi pripremati za meč u istoj dvorani unutar koje trenira njegov protivnik, a mjesec dana Pereiri je premalo za pronalazak novog trening kampa.

‘‘Morao bih pronaći novu dvoranu i sve organizirati da se borim s njim. Zato nisam pristao. On je otprije u Xtreme Couture Gymu, a s obzirom da sam ja novi tamo, morao bih otići na drugo mjesto i trenirati. Ne znam gdje bih uopće trenirao. Previše je logistike za odraditi unutar mjesec dana.‘‘, dodao je ‘‘Demolidor‘‘.

Vrlo brzo nakon što se Pereira obratio javnosti, svoje viđenje situacije dao je i Gruzijac Roman Dolidze.

‘‘Da, mi treniramo zajedno. Rečeno mi je da je on pristao na meč 8. lipnja, a ne 1. lipnja što je prvotno bio datum moje sljedeće borbe. UFC me zatražio da promijenimo datum i jučer su mi poslali ugovor. Ako su me pitali za promjenu datuma (koju je on tražio) i ako je on pristao, naravno da sa potpisao ugovor.‘‘, Dolidzeova je strana priče.

Očito imamo dvije različite verzije ove situacije, ali čini se kako do meča između ove dvojice timskih kolega ipak neće doći, barem zasad. Vidjet ćemo što nešto dalja budućnost nosi.

Linker
17. lipanj 2024 14:44