UFC

Michel Pereira prihvatio ‘Wonderboyjev‘ prijedlog i poručio: ‘Zaslužujem tu borbu!‘

Pereira i Thompson

 Screenshot (youtube, Ufc, Mma Junkie)
Thompson je rekao da se ne želi boriti s ‘grapplerima‘

Iako je neki dan odbio ‘još jednog grapplera‘ Shavkata Rakhmonova, Stephen ‘Wonderboy‘ Thompson ipak je predložio jednog top 15 borca s kojim bi se volio obračunati. Ni više ni manje radi se o petnaestom borcu na ljestvici, Michelu Pereiri. Kao što je i očekivano, Brazilac je objeručke prihvatio prozivku sedmorangiranog Thompsona.

Nakon što je ‘Wonderboy‘ predložio Pereiru kao idućeg protivnika, ovome nije dugo trebalo da mu na svom Twitter profilu odgovori. Rekao je kako prihvaća izazov, no isto tako je rekao da se osim verbalnog pristanka ništa nije službeno poduzelo.

‘‘Želim se boriti protiv njega, a i on protiv mene. Ne razumijem zašto se još ništa ne događa. Danas sam saznao da se on želi boriti protiv mene, ali iz nekog razloga UFC ne želi zaključiti dogovor i nemam pojma zašto. Imam pet uzastopnih pobjeda i u svim borbama imam zanimljive nastupe tako da zaslužujem ovu borbu‘‘, napisao je Pereira.

Inače, Michel Pereira uistinu jest neporažen u posljednje dvije godine i u nizu je od pet uzastopnih pobjeda. Pobijedio je tako Santiaga Ponzinibbia u petom mjesecu ove godine, a prije toga je pobijedio Andrea Fialha i Niku Pricea.

S druge strane ‘Wonderboy‘ u ovoj godini još nije nastupao. U dvanaestom mjesecu prošle godine ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Belal Muhammad, a prije toga da je pobijedio Gilbert Burns.

S obzirom da je Pereira protivnik kakvog želi, vjerojatno možemo očekivati dogovor ove borbe.

Linker
17. travanj 2024 02:27