UFC

‘Wonderboy‘ nakon odbijanja Rakhmonova otkrio s kime se želi boriti: ‘Obojica smo uzbudljivi‘

Stephen Thompson

 Screenshot (youtube, Ufc)
Stephen Thompson želi protivnika koji se preferira potući u stojci

Ranije ovog tjedna, Stephen Thompson navukao je niz kritika na sebe zbog razloga iz kojeg se odbija boriti protiv Shavkata Rakhmonova. UFC je naumio upariti ‘‘Wonderboyja‘‘ sa super perspektivnim Kazahstancem, ali Thompson je odbacio mogućnost prihvaćanja te borbe.

‘‘Nema smisla da se borim s još jednim borcem koji je prvenstveno ‘grappler‘. Dopustite mi da poradim na svojim vještinama još malo, pogotovo kad je hrvanje u pitanju. Oni (UFC) guraju taj meč, ali jednostavno nema smisla, a to niti fanovi ne žele vidjeti. Svi traže da me upare s udaračem, s nekim tko će se boriti u stojci sa mnom. Ovo jednostavno nije borba koja me interesira u ovom trenutku.‘‘, rekao je Thompson za BJPENN.com

U razgovoru za taj portal Thompson je otkrio s kojim bi se borcem puno radije borio. Naime, pogledom na rang ljestvicu, Stephen se s dobrim dijelom udarača već borio (Masvidal, Geoff Neal, Vicente Luque), a Li Jingliang ima zakazan meč protiv Tonyja Fergusona. Zato je ime na 15. mjestu primamljivo za ovog veterana.

‘‘Gledam ka Michelu Pereiru, mislim da bi to bio vrhunski meč. On je nadolazeći tip koji je definitivno spreman za otvorenu razmjenu u stojci. Mislim da me jednom prilikom i prozvao putem društvenih mreža i zbog svega toga mislim da bi to bio dobar meč. Michel Pereira bio bi zabavan protivnik, jedan za kojeg sam zasigurno zainteresiran. On je uzbudljiv, a i ja sam uzbudljiv. U zadnjih par mečeva gdje su mi protivnici bili udarači, osvajao sam bonuse za najbolju borbu večeri, a i ovo bi bio jako zabavan meč.‘‘, rekao je ‘‘Wonderboy‘‘.

Pereira je trenutno u nizu od pet uzastopnih pobjeda, a Santiago Ponzinibbio posljednji je borac kojeg je svladao. ‘‘Wonderboy‘‘ bi poslužio kao prilika za dodatni iskorak ‘‘Demolidora‘‘, a nitko se ne može složiti s Thompsonom kad govori da bi to bio jako zabavan meč. UFC je na potezu.

Linker
24. travanj 2024 15:11