UFC

Michel Pereira želi se boriti protiv velike Bellatorove zvijezde: ‘To je meč koji bi svi gledali‘

Michel Pereira

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
UFC-ov borac velter kategorije priželjkuje dolazak Michaela Pagea u UFC

Jedan od uzbudljivijih mečeva na UFC 291 eventu trebao bi biti onaj između Michela ‘‘Demolidora‘‘ Pereire i Stephena ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona. Dvojica boraca atraktivnog stila međusobno su upareni, a saznati ćemo tko bolje i konkretnije može iskoristiti svoj stil borbe.

‘‘Wonderboy‘‘ bez sumnje ima bolju i veću karijeru, barem zasad. Dugi niz godina američki borac kotira kao ponajbolji velteraš na svijetu, ali njegova karijera bliži se kraju, dok Pereirin vrhunac tek slijedi. 29-godišnji Pereira u nizu je od pet uzastopnih pobjeda, a porazi li Thompsona, vjerojatno će postati top 10 borcem UFC-ove velter kategorije.

Iako bi ga pobjeda nad Thompsonom približila samom vrhu kategorije, Pereira je na sinoćnjoj konferenciji za medije iskazao želju za obračunom s borcem koji trenutno uopće nije unutar UFC-a. Radi se o Michaelu ‘‘Venomu‘‘ Pageu, Bellatorovoj zvijezdi koja je trenutna izvan ugovora i u fazi je pronalaska novog poslodavca. Pereira se nada dolasku Pagea u UFC, a sebe je ponudio kao borca koji bi mu zaželio dobrodošlicu u UFC.

‘‘To je borba o kojoj vrijedi razmisliti. Bio bih jako sretan kad bih se mogao boriti protiv njega, posebice ako bi im UFC dao određeno mjesto u poretku izazivača, ukoliko porazim Pagea. Uz sve to, radi se o borbi koju bi svi htjeli gledati. Uvijek se volim boriti protiv boraca koji gaje isti stil poput mene, a to je stil kojim se pruža ‘show‘. Kad vidim tipa koji želi pružiti bolji ‘show‘ od mene, ja se odmah potrudim da ga nadmašim. Vjerujem da bi ovo bio jako zabavan meč za publiku.‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Venom‘‘ Page uistinu je atraktivan borac, kao uostalom i ‘‘Demolidor‘‘ Pereira. Istina da bi Pereira u tom meču riskirao poraz protiv nerangiranog borca, ali činjenica je da bi Page došao u UFC kao velika zvijezda i mnogi velteraši nudit će se za borbu protiv njega.

Linker
26. travanj 2024 23:09