UFC

Miesha Tate otkrila što ju je najviše motiviralo uoči subotnje borbe: ‘Cijelu karijeru sam bila top 10 borkinja‘

Miesha Tate 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Miesha se prije borilačke mirovine nada još jednom napadu na pojas, a vidjet ćemo hoće li joj se to i ostvariti

Nakon skoro godinu i pol dana duge pauze, proteklog se vikenda u UFC-ov kavez vratila bivša prvakinja Miesha Tate. ‘‘Submissionom‘‘ u trećoj rundi pobijedila je Juliju Avilu i tako izbjegla treći poraz u nizu, te unatoč tome što ima 37 godina, i dalje ne razmišlja o povlačenju iz MMA sporta.

Svladala je Avilu, a jučer je i nakon priredbe otkrila što joj je bila najveća motivacija ulazeći u ovaj meč. Gotovo cijelu karijeru je Miesha bila unutar top 10, a kad je vidjela da je trenutno na 12. mjestu, odlučila je to promijeniti.

‘‘Mislim da nikada neću ući u neku borbu s mišlju da će mi biti posljednja, ali u svaku ulazim s poštovanjem i vatrom da će možda to biti ta. Sada sam u stanju da cijenim sve borbe kao nikada prije u mojoj karijeri, iako ne znam koliko će ih još biti. Večeras sam imala svoju 20. pobjedu, a ovime se bavim već 18 godina‘‘, rekla je Tate na press konferenciji.

‘‘Otkad se borim u UFC-u sam u top 10, a kad sam vidjela da sam sad na 12. mjestu, rekla sam si da imam jako puno toga za dokazati u ovoj borbi. Po prvi puta sam u svojoj karijeri ušla i željela pobijediti i pokazati pri tome što više vještina‘‘, dodala je.

Miesha se prije borilačke mirovine nada još jednom napadu na pojas, a vidjet ćemo hoće li joj se to i ostvariti. Neka dobra pobjeda nad velikim imenom joj može puno toga donijeti, tako da ćemo vidjeti što je njen idući korak.

Linker
27. travanj 2024 09:02