UFC

Dana White je ‘odriješio kesu‘: UFC-ov predsjednik podijelio je čak 10 bonusa nakon eventa u Austinu

Miesha Tate

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Gotovo svi pobjednici sa sinoć održanog eventa nagrađeni su s dodatnih 50 tisuća američkih dolara

Kalendarska godina bliži se kraju, a blagdansko raspoloženje došlo je do UFC-a i Dane Whitea. Naime, UFC-ov predsjednik nedugo nakon sinoć održanog UFC on ESPN 52 eventa objavio je dobitnike bonusa, a osim nagrađenih boraca, oduševljeni su i fanovi, jer White je pokazao pravu velikodušnost.

Čak desetero boraca/borkinja kući odlaze bogatiji za dodatnih 50 tisuća dolara. Navikli smo da UFC bonusima najčešće nagradi četvero boraca, ali White je ovaj put odlučio biti darežljiv.

Ukupno 12 mečeva gledali smo na sinoćnjem UFC on ESPN 52 eventu, a čak devet mečeva završeno je prekidima. Svi borci koji su slavili prekidom nagrađeni su bonusom, a dodatnih 50 tisuća dolara uzeo je i poraženi Ihor Potieria.

UFC-ov poluteškaš sudjelovao je u najboljoj borbi večeri, pa su tako on i Rodolfo Bellator dobili bonus za najbolju borbu večeri. Sasvim zasluženo, jer bio je to sjajan meč, a Bellato je do pobjede došao nakon velikog preokreta. Tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio je Potieriu, a Ukrajincu će ovih 50 tisuća dolara bonusa poslužiti kao utjeha.

Osam bonusa podijeljeno je za najbolju izvedbu, a nagrađeni su: Jared Gooden, Drakkar Klose, Cody Brundage, Miesha Tate, Dustin Stoltzfus, Sean Brady, Jalin Turner i Arman Tsarukyan.

Realno, svi oni zaslužili su bonuse za fantastične izvedbe i lijepo je da ih UFC časti uoči nadolazećih blagdana.

Što se tiče rekorda, UFC nije oborio svoj rekord kad je u pitanju najviše podijeljenih bonusa na jednom eventu. Najveća svjetska MMA organizacija prošle je godine podijelila čak 11 bonusa nakon UFC on ESPN 37 eventa, a jednako toliko podijelili su ih i nakon UFC 282 eventa.

Linker
24. travanj 2024 03:18