UFC

Miesha Tate zadovoljna unatoč porazu: ‘Uvjerena sam da sam evoluirala‘

Miesha Tate

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Već u drugoj borbi nakon povratka iz mirovine zaustavljena je Miesha Tate u naletu na vrh

Nije nam problem reći kako borba Mieshe Tate i Ketlen Vieire nije pružila dozu uzbuđenja kakva se u pravilu očekuje od glavne borbe neke UFC priredbe. Podosta pasivan okršaj Brazilka je kontrolirala bez potrebe ulaska u previše rizika, čime je na putu do pobjede zaustavila bivšu prvakinju, kojoj je "divlji" pristup uvijek više odgovarao.

I dok netko nakon takve borbe može biti zadovoljan, naravno onaj tko u njoj pobijedi, poraženom vjerojatno bude još gore. S jedne strane imaš poraz, a s druge nezadovoljne fanove koji su od tebe očekivali puno više. No, Miesha Tate na kraju nije previše teško sve to primila. Uvjerena kako nije bila daleko niti od pobjede, otkrila je da je uživala.

"Glavna stvar kod ovoga svega je uživati u ovom putovanju. Ovo je samo jedan trenutak u vremenu i prilika za mene da rastem. Provela sam sjajno vrijeme u borbi protiv sjajne izvrsne protivnice. Sad mogu otići kući i poljubiti svoje dvoje djece. Život je dobar, život je sjajan. Hvala vam svima na podršci", rekla je Miesha odmah po završetku borbe.

Fanovima se još dodatno obratila putem Instastory objave.

"Hej, dobro smo se zabavili večeras. I dalje osjećam da sam evoluirala i niti u jednom trenutku nisam bila previše vezana uz krajnji ishod. Sretna sam što mogu uživati u ovim trenucima. Hvala svima na podršci i čestitke Ketlen Vieiri", napisala je.

Tate je prije ove borbe najavljivala put prema vrhu i izazov Amandi Nunes, koja je svoj šampionski staž krenula upravo njoj oduzevši titulu. To se podosta razlikovalo od njenog stava pred povratničku borbu protiv Marion Reneau, kad je izjavila kako neće nigdje žuriti nego da joj je bitno nastupati i dokazivati se. Možda bi joj bilo bolje da je pri tom stavu još neko vrijeme ostala.

Linker
20. travanj 2024 00:54