UFC

Mike Perry otkrio koliko točno zarađuje u BKFC-u: ‘Povratak u UFC bi mi značio ogroman pad zarade‘

LAS VEGAS, NV - APRIL 4: Mike Perry attends the BKFC 41 official pre-fight press conference on April 4, 2023, at the Palms Casino in Las Vegas, NV.,Image: 767447518, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Italy, and Japan Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia

 Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Iako je sport sam po sebi dosta brutalan i surov, nudi priliku borcima koji se u MMA-u nisu previše proslavili da ipak zarade solidan novac

Mnogi se borci nakon MMA karijere okušaju u boksu golim šakama, ali ne ostanu ipak svi u ovom surovom sportu iz očitih razloga. Međutim, Mike Perry je tamo pronašao svoj drugi dom te nema namjeru odlaziti iz BKFC-a, a jučer je objasnio koji su točno razlozi njegovog velikog zadovoljstva organizacijom.

Tri meča je do sada Perry odradio za BKFC, a pobijedio je ‘‘Venoma‘‘ Pagea, Lukea Rockholda te Juliana Lanea u debiju. Iako iz ovih mečeva borci dosta često izađu ozlijeđeni, Perry je rekao kako bi povratak u UFC s financijske strane bio pucanj u nogu.

‘‘Oni su mi jako olakšali odluku da ostanem kod njih. Uistinu uživam u boksu, samo što sam morao priviknuti se na boks bez rukavica. Kažem, jako su mi olakšali odluku da ostanem s njima te su se zapravo nametnuli kao jedini izbor. Moram reći da su mi stavili ugovor od 8 milijuna dolara na stol‘‘, rekao je Perry za MMA Fighting.

‘‘Da se vratim u UFC, to bi bio masivni pad prihoda. Dobra stvar s BKFC-om je ta što recimo mogu prihvatiti neku borbu s Loganom Paulom kad god želim. Ne bi me platili kao BKFC, ali malo dodatne zarade ne škodi. Jako je puno benefita za mene ovdje, ali moram ostati fokusiran‘‘, dodao je.

Ukoliko je on sam zadovoljan onime što mu BKFC nudi, nitko drugi mu ne može ništa prigovoriti. Iako je sport sam po sebi dosta brutalan i surov, nudi priliku borcima koji se u MMA-u nisu previše proslavili da ipak zarade solidan novac.

Linker
26. travanj 2024 08:05