UFC

Nižu se reakcije na ekspresnu pobjedu Bobbyja Greena: Dan Hooker i Moicano su zainteresirani za ovaj meč

Bobba Green nakon pobjede

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Za Bobbyja su sada očigledno zainteresirani i Moicano i Dan Hooker, a koga će na kraju zapasti ova borba, trebali bi smo saznati vrlo brzo

Kao popriličan autsajder Bobby Green je ušao u noćašnju borbu protiv Granta Dawsona na UFC Fight Night 229 priredbi, no brojevi za Bobbyja očito ne znače ništa. Samo 33 sekunde su bile dovoljne Greenu da ljevicom pogodio Dawsona i nanese mu prvi poraz u UFC-u, te ga skine s desetog mjesta na rang ljestvici.

Dakle, Green je od idućega tjedna rangirani borac lake kategorije, a odmah ga je nakon pobjede prozvao Renato Moicano. Green mu je rekao da ‘‘popuši‘‘, tako da ćemo vidjeti hoće li se uspjeti dogovoriti za meč.

Malo tko je očekivao da će Green ipak ovako brzo i ovako lagano doći do pobjede, no barem je on sposoban iznenaditi sve i odvesti borbu u svoju korist. Pročitajte neke reakcije boraca na ovakvu pobjedu Greena:

‘‘Aaahhhhh idemo Bobby!!!

‘‘Bobby Green uništit ću te‘‘

‘‘Bobby i Moicano bi bilo vatreno‘‘

‘‘Idemo Boogie! Moicano ga može popušiti‘‘

‘‘Wow‘‘

Za Bobbyja su sada očigledno zainteresirani i Moicano i Dan Hooker, a koga će na kraju zapasti ova borba, trebali bi smo saznati vrlo brzo.

Linker
03. ožujak 2024 20:37