UFC

Molly McCann nakon velike pobjede prozvala Antoninu Shevchenko: ‘Nisam još spremna za Valentinu‘

Molly McCann

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Želi ići korak po korak prema tituli

Molly McCann sinoć je pružila sjajan performans te zaokružila izvedbu prekidom snažnim laktovima. Za to je bila nagrađena i s $50,000 vrijednim bonusom za izvedbu večeri, a sada je napravila i nešto totalno neočekivano za nju: prvi put da je prozvala neku borkinju. Iduću borbu želi odraditi protiv Antonine Shevchenko, sestre puno poznatije UFC prvakinje muha kategorije Valentine Shevchenko.

"Nikada nisam nikoga prozvala. Ovo nije na meni da radim. Ali ako pričamo o naslijeđu, prestižu, časti, tko je bolji za to nego Valentina? Ali jesam li ja spremna za Valentinu? Ne. Jesam li spremna za Antoninu? Hajdemo vidjeti, ja vjerujem da jesam. Ovo nije nepoštovanje s moje strane, neću okolo govoriti ‘j.... se svi.‘" - iskreno je priznala da još nije spremna za napad na titulu, što je rijetkost kod MMA boraca.

"Općenito smatram da je ovo jako dobra borba za mene, i ako odradim jedan pravi kamp i uspijem doći do Shevchenko i ostaviti otisak na njihovom prezimenu, to će biti dobro za mene. Također imam i plan kako pobijediti njezinu sestru. Tako da njeno ime sam spomenula jer smatram da je najbolja. To želim da joj kažete, da ju prozivam zato jer mislim da je najbolja."

Antonina Shevchenko u posljednjoj borbi upisala je pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom, čime je zapravo prekinula niz od dva poraza. S druge strane, Molly McCann je trenutno u nizu od tri uvjerljive pobjede, tako da bi definitivno ušla kao favorit u borbu protiv Antonine.

Linker
19. travanj 2024 20:40