UFC

Molly McCann završila Hannah Goldy u prvoj rundi: Brutalnim laktom iz okreta oduševila domaću publiku

Molly McCann

 Shutterstock Editorial/Profimedia
Molly je došla do treće pobjede zaredom

Molly McCann, 30-godišnja je borkinja muha kategorije. Inače iz Liverpoola, a zajedno s prijateljem, popularnim Paddyjem Pimblettom krenula je u osvajanje pažnje borilačkih fanova. U posljedniih pet nastupa slavila je tri puta, a jedan od poraza joj je nanijela bivša izazivačica Taila Santos. Od značajnijih pobjeda valjalo bi izdvojiti Ariane Lipski, koju je pobijedila u svom trećem UFC nastupu prije tri godine.

Hannah Goldy, 30-godišnja je borkinja koja u karijeri ima tek 8 profesionalnih nastupa. U UFC je došla preko DWCS-a 2019. godine, nakon čega nije bila previše uspješna. Poražena je u prva dva nastupa, ali u posljednjem je upisala pobjedu ‘armbarom‘.

Prvu rundu McCann otvara uzimajući centar kaveza i pogađa nekoliko dobrih desnih direkata. Goldy ulazi u rušenje ali ne uspijeva nego završavaju u klinču na kavezu gdje se bore za dominantnu poziciju gdje je Goldy uspješnija. Nakon razvajanja je tu još jedan pokušaj rušenja Goldy, no bezuspješan. Molly ruši na kratko Goldy, nakon čega se ustaju i McCann pogađa brzu kombinaciju desnog ‘overhanda‘, zatim lakat iz okreta koji je nokautirao Goldy.

McCann je ovom pobjedom došla do treće za redom, dok je Goldy upisala treći poraz u posljednja četiri nastupa.

Linker
14. travanj 2024 16:42