UFC

Poznati dobitnici UFC Fight Night 208 bonusa: Pimblett i još njih troje spremilo u džep $50,000

Paddy Pimblett 

 Sipa USA/ddp USA/Profimedia
Svakako zasluženi bonusi od strane UFC-ove organizacije

Sinoć je održana UFC Fight Night 208 priredba u kojoj smo mogli vidjeti od vrlo zanimljivih borbi, dosadnih borbi, velikih razočaranja, loših suđenja, ali i vrlo ugodnih iznenađenja. Borci koji su se pobrinuli za atraktivne borbe nagrađeni su za svoj trud te su postali bogatiji za još $50,000 uz novac koji su dobili za nastupe i pobjede.

Paddy Pimblett ovoga puta je dokazao da je legitiman borac i da je odličan u svim segmentima borbe, kako u stojci tako i u parteru. Iako se u prvoj rundi našao u problemima u nekoliko navrata, u drugoj rundi je pokazao više odlučnosti te atraktivno ugušio Leavitta i upisao sada već treću pobjedu unutar najjače MMA organizacije, te zasluženo otišao kući bogatiji za 50 tisuća dolara.

Bonus je zasluženo uzela i Paddyjeva timska kolegica Molly McCann koja je nakon početnih problema uspjela povezati udarac te lakat iz okreta koji su bili početak kraja za njezinu protivnicu. McCann je uskoro završila Hannah Goldy, te upisala novu TKO pobjedu u prvoj rundi i zasluženo osvojila bonus.

Je li Nikita Krylov napravio toliko veliko iznenađenje ili je Alexander Gustafsson toliko razočarao, sada više nije niti bitno. Krylov je krenuo beskompromisno i nakon nešto više od jedne minute završio Gustafssona koji je izgledao neprepoznatljivo prema usporedbi na onog borca koji je gotovo pobijedio Jona Jonesa. Ukrajinac je svakako zasluženo osvojio bonus, te upisao još jednu pobjedu protiv velikog imena.

Iznenađenje nam je priuštio Jonathan Pierce nakon što je pobijedio favoriziranog Makwana Amirkhanija. Nakon vrlo uspješne prve runde, Pearce je istim tempom krenuo u drugu dionicu borbe, te vršeći pritisak uz snažne laktove na kraju došao do TKO pobjede u drugoj rundi. Ovo mu je bila četvrta pobjeda u nizu i treći prekid, a sada je dobio i svoj prvi bonus.

Linker
19. travanj 2024 04:07