UFC

Motiviran Diazovom objavom, Masvidal ga pozvao na revanš

Masvidal vs. Diaz
 VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS / AFP
Jorge Masvidal i dalje čeka svoj prvi ovogodišnji nastup, a čini se kako nema ništa protiv da odradi novi okršaj protiv svog posljednjeg protivnika, Natea Diaza.

2. studenog prošle godine, Jorge Masvidal savladao je Natea Diaza prekidom nakon tri runde borbe, tim putem osvojivši BMF pojas kreiran samo za tu priliku. Niti jedan od njih dvojice od tada nije nastupio. Za Masvidala se očekivalo da bi trebao napasti titulu velter kategorije, dok se Diaz povukao iz javnosti, uz tek povremene objave na društvenim mrežama.

Jedna takva objava ipak je dovela do reakcija. Diaz je vjerojatno bio motiviran posljednjom serijom objava Conora McGregora, putem kojem je posložio svoju ljestvicu najboljih boraca svih vremena pa je naravno odlučio na vrh takve liste staviti sebe, tako što je postavio fotografiju te je sam sebe nazvao "Baddest Motherf**ker".

Tako što se nije svidjelo Masvidalu, koji ga je upravo za tu titulu savladao te tako sebi osigurao da s pravom može nositi taj naziv, koji je zapravo Diazova kreacija. Odgovorio mu je kako se s time ne slaže, a jasno je da za to ima dobar razlog.

No, isto tako je Diazu spreman ponuditi novu priliku, budući da mu je istu otvoreno ponudio.

"Hajdemo ponoviti", napisao je Jorge.

Iako je u njihovoj borbi uvjerljivo izgubio prve tri runde, Diaz nikako nije bio zadovoljan prekidom koji je došao nakon procjene liječnika da mu se pojavila prevelika posjekotina te da je nastavak borbe preveliki rizik. Tvrdio je kako se zapravo tek tada na pravi način uključio u borbu te da bi ju u posljednje dvije runde preokrenuo te završio. Masvidal mu je spreman ponuditi novu priliku, a na UFC-u je da odluči zanima li ih to. Fanovi vjerojatno ne bi imali ništa protiv.

Linker
17. svibanj 2024 02:37