UFC

Movsar Evloev i Bryce Mitchell službeno dogovorili meč: Nečija nula će otići krajem ove godine

Mitchell i Evloev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Predvodit će priredbu u jedanaestom mjesecu

Početkom jedanaestog mjeseca čeka nas okršaj dvojice rangiranih boraca perolake kategorije. Osim što su rangirani, oba borca su neporažena što će u njihov međusobni okršaj donijeti još jedan moment intrige.

Radi se o Bryceu Mitchellu (15-0 MMA, 6-0 UFC) koji trenutno drži deseto mjesto na službenoj rang ljestvici te Movsaru Evloevu (16-0 MMA, 6-0 UFC) koji je trenutno točno iza njega na jedanaestom mjestu na ljestvici.

Bryce Mitchell je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao legendarnog Edsona Barbozu jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde, a borili su se na UFC 272 priredbi u trećem mjesecu. Bila mu je to ujedno i šesta uzastopna pobjeda u Octagonu, a prije toga je pauzirao oko godinu i pol.

Movsar Evloev je u šestom mjesecu pobijedio Dana Igea, također jednoglasnom sudačkom odlukom. Isto kao i kod Mitchella, bila mu je to šesta uzastopna pobjeda u UFC-u, a svih šest je ostvario sudačkim odlukama.

Kako za sada stvari stoje, ova dva rangirana perolakaša predvodit će Fight Night 214 priredbu koja se održava 5. studenog (jedanaesti mjesec) u UFC-ovom Apexu. U sunaslovnoj borbi večeri borit će se Amanda Lemos i Marina Rodriguez, a za sad je ostalo još nekoliko slobodnih mjesta na ‘cardu‘.

S obzirom da su oba borca neporažena, nečija će nula morati otići početkom jedanaestog mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 05:18