UFC

‘Može, upadam... ali ne u siječnju. Najranije mogu u ovim terminima!‘ Jiri Prochazka uzvratio je Rakiću

Jiří Procházka

 ANNA VAVRíKOVá/MFDNES + LN/PROFIMEDIA Anna Vavríková/mfdnes + Ln/profimedia
Sve je kulminiralo ozljedom Blachowicza zbog koje je otkazao nastup

Dugo je Aleksandar Rakić zazivao revanš protiv Jana Blachowicza i silno mu se želi osvetiti za poraz koji mu je Poljak nanio u petom mjesecu prošle godine.

Meč je bio izjednačen na sudačkim karticama nakon prve dvije runde, ali djelovalo je kao da Rakić preuzima inicijativu. Nažalost, početkom treće runde "Raketu" je "izdalo" koljeno i meč je završio zbog teške ozljede srpskog poluteškaša. Blachowicz je službeno slavio tehničkim nokautom, a Rakić je uskoro trebao dobiti priliku revanširati se.

Nažalost, Poljak je morao otkazati meč na UFC-u 297 zbog ozljede, a Rakić se nakon toga obratio Blachowiczu i Jiriju Prochazki.

"Ne možeš nikada izgubiti revanš kad si već drugi put otkazao meč. Legendarno s**nje. Idemo vidjeti ima li ‘Samuraj‘ hrabrosti uskočiti 20. siječnja!"

Nedugo zatim, češki borac mu je odgovorio da prihvaća ponudu, ali da se ne može boriti u prvotno planiranom terminu, već nešto kasnije.

"Može, upadam... ali ne u siječnju. Najranije mogu u veljači ili ožujku. Prihvaćaš?", kazao je.

Treba vidjeti što će Rakić odlučiti, ali taj meč zasigurno bi privukao veliku pažnju javnosti i s nestrpljenjem ćemo popratiti hoće li upravo bivši prvak uskočiti umjesto "Legendarne poljske snage".

Linker
21. travanj 2024 17:10