UFC

MVP o kontroverznom borcu: ‘Mrzim tog tipa, bit ću sretan kad ga udarim u lice. On nije dobar čovjek‘

Michael Page

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROF Px Images/alamy/alamy/profimedia
Michael Page jedan je od onih koji otvoreno preziru Colbyja Covingtona

Zahvaljujući kontroverznom komunikacijskom stilu, utemeljenom na "trash talku" bez praktično ikakvih granica i skrupula, Colby Covington posljednjih je godina stekao veliki popis onih koji mu nisu skloni i kritiziraju ga, pa i preziru. Jedan od ljudi s tog popisa je i Michael Page, koji je, kao i mnogi drugi borci, ali i fanovi, "Chaosu" osobito zamjerio verbalne eskapade s medijske konferencije uoči UFC 296 priredbe, kada je gnjusno provocirao Leona Edwardsa na račun njegovog pokojnog oca. "Venom" smatra kako takvim stvarima naprosto nije mjesto u (borilačkom) sportu.

"Mrzim tog tipa, bit ću sretan kada ga udarim u lice. Smatram ga lažnjakom, on nije dobar čovjek. Borci sada idu vrlo daleko, pričaju jedni drugima o suprugama, majkama i očevima, a on je jako zainteresiran za tako nešto i to mi se ne sviđa", rekao je Page tijekom pojavljivanja u UFC-ovom "Day offu" pa dodao:

"Dolazim iz borilačkih vještina i to nije način na koji mi radimo stvari. Mislim da se previše trudi ostati relevantan, ali koliko god da je naš sport težak, mi moramo pokazati da smo pravi sportaši".

Bivši Bellatorov "superstar" u UFC-u je debitirao početkom ožujka, na UFC 299 priredbi, kada je isporučio vrlo dojmljivu izvedbu i na koncu pobijedio Kevina Hollanda jednoglasnom sudačkom odlukom. UFC 304 na rasporedu je 27. srpnja u Manchesteru, a MVP bi, kao Englez, dakako, volio biti dio tog "eventa".

"Osjećam se svježe nakon svoje posljednje borbe, više samo nego spreman za dalje. Definitivno želim biti na tom ‘cardu‘, ali ne znam tko je spreman boriti se sa mnom. Čini se da odjednom svi imaju problema s tetivama, koljenima i slično. Pokušavamo dobiti protivnika, ali kao da nitko nije spreman", zaključio je 37-godišnji borac.

Linker
10. svibanj 2024 15:53