UFC

Nakon pozitivnog COVID testa, UFC otkazao subotnju borbu pa ju kasnije ipak vratio na program

Ian Heinisch
 screenshot/YouTube
Vrlo neobična situacija dogodila se u Las Vegasu, gdje će se ovog vikenda održati UFC 250 priredba. Naime, nakon što je jedan njegov trener dobio pozitivan nalaz testa na COVID-19, Ian Heinisch uklonjen je s programa. Za njega je već službeno potvrđena zamjena, kad su se pojavili novi nalazi nakon kojih je Heinisch ipak vraćen u borbu protiv Geralda Meerschaerta.

Popriličan šok doživio je UFC-ov borac srednje kategorije, Ian Heinisch, tijekom prošle večeri. Nakon što je test jednog od njegovih trenera dao pozitivan COVID-19 nalaz, on je ekspresno uklonjen s programa UFC 250 priredbe gdje ima ugovorenu borbu protiv Geralda Meerschaerta. UFC je već najavio kako će ga zamijeniti Anthony Ivy, kad je došlo do novog preokreta.

Heinischev trener testiran je još jednom te je, kao i nekoliko puta ranije, njegov test bio negativan, nakon čega je 13. borac ljestvice srednje kategorije vraćen na program, gdje će tražiti pobjedu za prekid niza od dva poraza.

Spomenutom Ivyju na kraju je obećana borba na nekoj od idućih priredbu, budući da je bio spreman uskočiti dva dana prije borbe.

Heinisch i Meerschaert nalaze se na uvodnom programu priredbe.

Linker
24. travanj 2024 05:30