UFC

Nakon što je poželio revanš s O‘Malleyjem, Marlon Vera nastavlja paljbu po njemu: ‘Opet ću mu isprašiti tur!‘

Marlon Vera

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
Interes je obostran, a ideja bi trebala biti privlačna i glavešinama UFC-a

Sean O‘Malley (17-1) nokautirao je Aljamaina Sterlinga (23-4) u drugoj rundi glavne borbe večeri na UFC 292 priredbi i tako se okrunio pojasom prvaka bantam divizije, a u svom pobjedničkom govoru prozvao je Marlona Veru - borca koji mu je nanio jedini poraz u dosadašnjoj karijeri. "Sugar" je rekao kako se s Ekvadorcem želi boriti na prosinačkoj priredbi u vegaškoj T-Mobile Areni, a nedugo potom, stigao je odgovor s druge strane o čemu smo pisali jučer.

Vera, dakle, želi novi obračun s O‘Malleyjem, kojeg je prethodno, sredinom kolovoza 2020. godine pobijedio tehničkim nokautom. Ekvadorski borac također je nastupio na UFC 292 "eventu", gdje je, jednoglasnom sudačkom odlukom, svladao Pedra Munhoza i tako se vratio na pobjednički kolosijek nakon što je u ožujku izgubio od Coryja Sandhagena podijeljenom odlukom.

Ako O‘Malley želi ostati aktivan kao što tvrdi, onda je Vera očiti kandidat za njegovu sljedeću borbu. S najboljim kandidatima u bantam kategoriji Merabom Dvalishvilijem i Coryjem Sandhagenom koji su trenutno izvan stroja zbog ozljeda, to gura Veru na čelo poretka, koji je spreman zgrabiti priliku i rekao je da se neće završiti tako što će se O‘Malley osvetiti za svoj jedini poraz u karijeri, već će pasti na 0-2 u njihovim međusobnim dvobojima.

"Idemo! Nema šanse da si popravi omjer kao što misli da hoće, to se neće dogoditi, već upravo suprotno. Opet ću mu isprašiti tur i postati novi prvak divizije", zaključno je rekao Vera koji je dodatno nastavio paljbu po O‘Malleyju.

Interes je obostran, a za pretpostaviti je da će se ova ideja, s obzirom na pozadinsku priču i zajedničku povijest dvojice boraca, biti privlačna i čelnicima UFC-a te je vrlo lako moguće da upravo ovo bude iduća borba za pojas u bantamu.

Linker
02. svibanj 2024 00:48