UFC

O‘Malley prozvao jedinog borca od kojeg je izgubio, ovaj poručio: ‘Sjednite, djeco, i pošaljite mi ugovor!‘

Sean O‘Malley

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Interes za novim okršajem je obostran, a ideja će se vjerojatno svidjeti i mjerodavnima, no postoje izazivači koji imaju snažnije argumente od Vere

Sean O‘Malley (17-1) nokautirao je Aljamaina Sterlinga (23-4) u drugoj rundi glavne borbe večeri na UFC 292 priredbi i tako se okrunio pojasom prvaka bantam divizije, a u svom pobjedničkom govoru prozvao je Marlona Veru - borca koji mu je nanio jedini poraz u dosadašnjoj karijeri. "Sugar" je rekao kako se s Ekvadorcem želi boriti na prosinačkoj priredbi u vegaškoj T-Mobile Areni, a nedugo potom, stigao je odgovor s druge strane.

"Sjedite, djeco", napisao je "Chito" na svom Twitter profilu, a u novoj objavi dodao je: "Pošaljite mi ugovor".

Vera, dakle, želi novi obračun s O‘Malleyjem, kojeg je prethodno, sredinom kolovoza 2020. pobijedio tehničkim nokautom. Ekvadorski borac također je nastupio na UFC 292 "eventu", gdje je, jednoglasnom sudačkom odlukom, svladao Pedra Munhoza i tako se vratio na pobjednički kolosijek nakon što je u ožujku izgubio od Coryja Sandhagena podijeljenom odlukom.

Interes je obostran, a za pretpostaviti je da će se ova ideja, s obzirom na pozadinsku priču i zajedničku povijest dvojice boraca, biti privlačna i čelnicima UFC-a. No, s druge strane, u redu stoje i ostali kandidati, poput, primjerice, Meraba Dvalishvilija i Coryja Sandhagena, čiji su argumenti za napad na titulu snažniji od Verinih. Kako će se cijela priča rasplesti, pokazat će vrijeme.

Linker
27. travanj 2024 21:13