UFC

Nate Diaz i Stipe Miočić dali veliku motivaciju McGregoru za njegov provratak u UFC

UFC 241
UFC 241 održan prošlog vikenda u Anaheimu poslužio je kao velika motivacija Conoru McGregoru uoči njegovog povratka aktivnom natjecanju. Najpoznatiji UFC borac na svijetu istaknuo je nastupe svog rivala Natea Diaza i teškaškog prvaka Stipe Miočića kao inspiraciju za njegov vlastiti uspjeh.

Diaz je na UFC-u 241 odlukom porazio bivšeg prvaka lake kategorije Anthonyja Pettisa. Bio je to borcu iz Stocktona prvi nastup otkako je prije tri godine revanširao s McGregorom. U intervjuu za ESPN Irac je objasnio kako mu je njegov veliki rival dao motivaciju i to ne samo u pogledu borbe.

"Dobio sam veliku motivaciju gledajući Natea kako izlazi u borbu i radi svoju stvar. Čak i gledajući samog Natea, ima mnogo stvari koje su meni bile nevjerojatne u čitavom njegovom nastupu. Jedna od stvari koja mi se najviše istaknula bilo je ono što je rekao nakon borbe: 'Vojska Nicka Diaza.' Odmah je pozdravio brata. Nadam se da njegovom bratu ide dobro. Nadam se da Nicku ide dobro. On je vojnik prave borilačke igre. Odao je poštovanje bratu istog trena. Zato fanovi vole Natea. Zato ja volim i poštujem Natea", objasnio je McGregor i nastavio...

"Čak i ovaj kanabis kojeg sada prodaje. Nadam se da razmišlja kao poslovni čovjek jer sada je u prilici da to pretvori u dugoročan posao. Nadam se da ću to vidjeti. Postoje stvari koje gledam i crpim motivaciju kako bih samog sebe gurnuo naprijed."

Motivaciju je "The Notorious" dobio i gledajući glavnu borbu UFC-a 241 u kojoj je Stipe Miočić završio Daniela Cormiera i tako vratio u svoje vlasništvo pojas teške kategorije kojeg mu je "DC" prošle godine preoteo nokautiravši ga.

"Pogledajte kako se Stipe Miočić vratio nakon poraza nokautom. Osvojio je titulu protiv čovjeka koji ga je nokautirao. Postoji toliko takvih priča koje se stalno vidimo, a moja će biti najveća od svih i to je ono na što ciljam", zaključio je McGregor.

McGregor se oporavlja od loma šake koji je mu je pokvario planove da se borbama vrati na ljeto, no s obziom na želju da se što prije bori, u Octagonu bismo ga trebali vidjeti do kraja 2019. godine. Posljednji nastup Irac je odradio u listopadu prošle godine na UFC-u 229 gdje je poražen od prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

Linker
25. travanj 2024 21:59